DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Met de komst van ons nieuwe Utrecht - Centrum geven we een geweldige prijs weg. 

Onder de noemer 'Logeer je gek' gaat één gelukkige winnaar een jaar lang logeren in meerdere Stayokay hostels naar keuze. Ontdek ons! En raak verslaafd aan het Stayokay concept waarbij er altijd wat te beleven valt en waar je van het ene avontuur in het andere valt.

Wij snappen namelijk heel goed dat eigenlijk iedereen het liefst het hele jaar door in één van onze 24 hostels zou willen logeren want het is daar meer dan leuk. De winnaar van de Logeer je gek! actie is daarom maar liefst  52 nachten onder de pannen bij Stayokay als heuse VIP-gast. De aftrap zal bij het spiksplinternieuwe Stayokay Utrecht - Centrum zijn en daarna  kan de winnaar elke week van het jaar naar keuze in onze hostels logeren met 2-4 personen.

Vouchers
Dat is natuurlijk best veel! En wellicht heb je niet zoveel vrijetijd, voel je niks voor een vervroegd pensioen of wil je liever niet permanent het vakantiegevoel hebben?  Ook daar hebben we iets op bedacht. De winnaar mag namelijk  10 overnachtingen doorgeven aan iemand anders. Dus maak je  familie, vrienden, buren of kennissen blij met de vouchers die je cadeau kunt geven. Dat scheelt sowieso weer kerstinkopen doen...

Ontdekken
Wat moet je doen? Meedoen aan de actie is eenvoudig. Omdat wij graag aan onze gasten laten zien hoe mooi Nederland eigenlijk is en wat er allemaal nog te ontdekken valt, willen we graag jouw tips hierover ontvangen. Laat ons dus weten waar jouw bijzondere hotspots zijn: activiteiten en/of locaties die nog ontdekt moeten worden en waar je ook anderen een plezier mee doet. Maar vergeet ook de lokale personen niet: van nachtburgemeester tot  touwslager, imker, strandjutter, vogelkenner, paardenfluisteraar of milieujutter. We leren ze graag kennen.

De actie loopt vanaf 5 oktober tot en met 31 december 2016. De uitslag zal op 9 januari bekend gemaakt worden. Hierover kan niet gecorrespondeerd worden. De prijswinnaar logeert vanaf januari tot en met december 2017 in Stayokay hostels naar keuze.  Aanmelden kan via de website: www.stayokay.com/logeerjegek

HOT

Laatst toegevoegd