DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Een cruise maakt vakantievieren kinderspel - probeer het eens in oktober...

De maand oktober staat geheel in het teken van cruisen, als het aan CLIA Nederland, brancheorganisatie van cruiserederijen, ligt.  Doel? Het wegnemen van vooroordelen en het promoten van cruisen als geweldige en bereikbare vakantie. Te beginnen voor gezinnen met kinderen.

Een cruiseschip heeft de luxe van alles binnen handbereik voor de ultieme vakantie met kinderen. Denk: spectaculaire waterparken, sporten voor kids,  gamerooms, kinderrestaurants en oog in oog staan met Peppa Pig of Mickey Mouse, al varend over de wereldzeeën.  Op een schip is overal leven in de brouwerij en vervelen is uitgesloten, alleen al ronddwalen over de tientallen scheepsdekken is een groot avontuur.  En terwijl de kinderen zich vermaken op glijbaan, ijsbaan of klimmuur hebben de ouders tijd om te lezen en te zonnen, afgewisseld met een welverdiend uurtje wellness of uitgebreide lunch. Zo voelt vakantie voor iedereen als een beloning. Ook aan de allerkleinsten is gedacht: de meeste cruiseschepen hebben professionele services, van nanny tot babyclub.
Absolute kers op de taart is samen  nieuwe bestemmingen verkennen en op pad gaan in de havensteden en op eilanden waar het schip aanmeert. Extra fijn: de meeste cruiserederijen bieden flinke kinderkortingen of laten kinderen zelfs gratis meereizen.

Enkele top to do tips tijdens een family friendly cruisevakantie:

*   De Skyride race van Carnival; wie fietst het snelst, hangend boven het dek en zelfs over de zee?
*   Dolfijnen en walvissen spotten met een spectaculaire high speed RIB boot tocht met Hapag Lloyd.
*   De Norwegian Aqua Racer, de nieuwste tandem waterglijbaan op zee. Met een tunnel lichtshow om de weg naar beneden nóg leuker te maken.
*   Voel hoe het is om te kunnen vliegen met de iFly skydiving experience van Royal Caribbean., een droom voor thrill seekers!
*   Leer  met de hele familie de flamenco dansen in Barcelona met Celebrity Cruises.
*   Arrr, feest als een piraat tijdens een privé themafeest, met vuurwerk aan het eind van de avond. Plezier voor de hele familie aan boord van een Disney cruise!
*   De Formule 1 racewagen van MSC cruises.  Voel hoe het is om Max Verstappen te zijn in deze verrassend echt aanvoelende race simulator.
*   Zelf pizza maken. Kleine zeevaarders leren aan boord van Fred. Olsen cruises hoe ze echte traditionele Italiaase pizza’s maken.
*   Wie is moedig genoeg om over de plank te lopen tijdens een Norwegian cruise?  Dit onderdeel is een van de 99 spannende uitdagingen voor adrenaline junkies.
*   Een ‘stargazing at sea’ tour op het bovenste dek van Princess Cruises. Is de gloed van het Andromedanevel te zien? Op twee miljoen lichtjaar afstand is dit het verste object dat waarneembaar is voor het menselijk oog.
*   Peppa Pig. Oog in oog staan en spelen met het populaire biggetje en haar vrienden bij Costa Cruises.

Cruises, er gaat een wereld voor je open!

Meer informatie over CLIA Nederland op www.clia.nl

HOT

Laatst toegevoegd