DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

KLM kreeg vandaag (15-2-2107) de FlightStats Punctuality Award

Overhandigd voor de meest punctuele vliegtuigmaatschappij ter wereld.

De prijs werd in ontvangst genomen door KLM-medewerkers Tino de Jong en Nadia Aarab. Beiden werken ze bij het KLM-bedrijfsonderdeel Ground Services, dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van passagiers, bagage en vliegtuigen en zo een grote bijdrage levert aan de punctualiteit van KLM. Naast medewerkers van Ground Services, waren ook piloten, en leden van cabinepersoneel en onderhoud bij de uitreiking aanwezig.

"Punctualiteit draagt voor een belangrijk deel bij aan een prettige reiservaring van onze klanten en is bovendien essentieel voor een efficiënte bedrijfsvoering. Deze prijs is een belangrijke erkenning voor alle KLM’ers die zich daar dagelijks voor inzetten. "
René de Groot, Chief Operating Officer KLM

"KLM scoort permanent hoog op punctualiteit en laat daarmee op een onderscheidende manier zien hoe belangrijk klanttevredenheid voor hen is. KLM verdient een compliment voor de wijze waarop het personeel zich hier samen voor inzet. Een inspanning die nu leidt tot deze award.  "
David White, Chief Customer Officer van FlightStats

Over FlightStats
Luchtvaartdata-informatiebedrijf FlightStats publiceert jaarlijks een ranking van internationale luchtvaartmaatschappijen, waarin ze vergeleken worden op punctualiteit, vluchtschema’s en vliegtijden. Eerder in januari werd bekend dat KLM wereldwijd op de eerste plaats staat.

HOT

Laatst toegevoegd