DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Meer vluchtaanbod naar het Caribische eiland Barbados met Virgin Atlantic


Het vluchtaanbod naar het Caribische eiland Barbados wordt vanaf 12 december 2017 uitgebreid met twee wekelijkse vluchten van luchtvaartmaatschappij Virgin Atlantic vanaf London Heathrow. De vluchten zijn vanaf 27 februari 2017 te boeken en betekenen een extra optie voor de Nederlandse reiziger om deze prachtige bestemming te ontdekken. Lees meer over Barbados

Het aantal vluchten van Virgin Atlantic naar Barbados komt hiermee op 11, vanaf London Gatwick, Manchester en London Heathrow. De nieuwe vluchten vanaf London Heathrow, uitgevoerd met een Airbus A330 die plaats biedt aan 266 passagiers, staan ingepland op dinsdagen en zaterdagen. Ze maken deel uit het van het nieuwe winterseizoen van Virgin Atlantic. Een retourticket in Economy Class voor London Heathrow – Barbados is er vanaf £649,- inclusief taxen, afhankelijk van de wisselkoers rond de €770,-. Vanaf Heathrow zit je in plusminus 8 uur en 50 minuten in de Barbadiaanse zon op wereldstranden zoals Crane Beach en Paynes Bay.

Meer Nederlanders naar Barbados
Het toevoegen van de nieuwe vluchten komt goed uit, want Barbados is in trek bij de Nederlandse reiziger. Dat zij Barbados steeds beter weten te vinden, blijkt uit de cijfers van 2016. Vorig jaar groeide het aantal Nederlandse reizigers naar Barbados met 4 procent ten opzichte van 2015. Nederlanders waarderen vooral de mooie Caribische stranden, de vriendelijke locals, de spectaculaire natuur en eilandhistorie. Daarnaast is Barbados een heel veilig eiland, met uitstekende hotels en een goede keuken die internationale cuisine mixt met authentieke Barbadiaanse tradities.

Kijk voor toeristische informatie over Barbados op www.visitbarbados.nl

Over Barbados
Het eiland Barbados biedt de meest authentieke Caribische ervaring dankzij de levendige cultuur en rijke geschiedenis, geworteld in een idyllisch landschap en omringd door spectaculaire stranden. Naast zon, zee en strand staat het eiland wereldwijd bekend om evenementen zoals de Mount Gay zeilregatta, Barbados Food & Wine and Rum festival, Festival of Speed, het CropOver festival en verschillende sportevenementen. Op het bruisende Barbados is voor iedereen passende accommodatie te vinden: van pittoreske plantagehuizen tot luxe villa’s, van bed & breakfast tot award winnende vijfsterren hotels.

Voor de volledige evenementenkalender en overige algemene informatie, zoals een overzicht van to-do’s, de mooiste stranden, restaurants en praktische informatie, zie www.visitbarbados.nl (of .be).

Ongeveer 400 hotels op Barbados

HOT

Laatst toegevoegd