DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Vierde stad van Nederland dé Stad van de maand maart volgens time to momo


Utrecht is een stad met dorpsgevoel, vol bezienswaardigheden, lokale cafés en leuke shopadressen die allemaal op loopafstand van elkaar liggen. Volgens stedenspecialist time to momo reden om de vierde stad van Nederland uit te roepen tot dé Stad van de maand maart én een speciale stedengids editie van time to momo Utrecht uit te brengen. In samenwerking met local Merel Blom is het beste van de stad in vier routes samengevat. Vanaf nu is de speciale editie gratis te verkrijgen via de boekhandel bij aankoop van een time to momo-stedengids. De actie loopt zolang de voorraad strekt.

Naast de binnenstad van Utrecht met de grachten en unieke werfkelders, de markante Domtoren, winkelstraten en interessante musea zoals het Rietveld Schröderhuis zijn ook de wijken met hun eigen karakter aan de rand van de binnenstad de moeite waard om te ontdekken.

Speciale stedengids editie
In de speciale editie van time to momo Utrecht zijn vier routes uitgestippeld, waarbij naast alle highlights de wandelingen ook lopen langs de echte aanraders van restaurants, cafeetjes, musea, galeries en winkels. De wijken die aanbod komen zijn; Binnenstad, Museumkwartier, ledig erf & Rotsoord, Vredenburgkwartier & Lombok en Maliekwartier & Wilhelminapark.

Verkrijgbaarheid
Vanaf 1 maart is de speciale editie van time to momo Utrecht gratis te verkrijgen bij aankoop van een time to momo-stedengids via de boekwinkels.

Stad van de Maand
Utrecht is dé Stad van de maand maart. Daarom is gedurende de gehele maand de time to momo-stedengids van Utrecht ook gratis te downloaden via de time to momo-website en app. Meer informatie en de laatste ontwikkelingen uit te stad zijn te vinden op de blog van de Utrechtse-local Merel Blom.

Over time to momo
Stedenspecialist time to momo (voorheen 100% stedengidsen) focust zich op de feel good experience tijdens citytrips. Met stedengidsen, apps en losse routes brengt time to momo de stedenreiziger langs restaurants, cafe's, musea, galeries, winkels en bezienswaardigheden waar de locals graag komen. Alle highlights uit de steden zijn geschreven en gefotografeerd door een onafhankelijke redactie.

mo'media bv

Schiekade 189, unit 1.01
3013 BR Rotterdam
www.timetomomo.com
www.momedia.nl

Hotels in Utrecht

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

HOT

Laatst toegevoegd