DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

PaulCamper breidt uit naar camperland bij uitstek - Nederland

PaulCamper is het grootste peer-to-peer camperverhuurplatform van Duitsland. Mensen die een eigen camper bezitten kunnen op de online marktplaats PaulCamper.nl hun voertuig verhuren aan andere mensen met kampeerplannen. PaulCamper brengt vraag en aanbod bij elkaar en regelt alle administratieve zaken, inclusief een verzekering voor de verhuurders.

De scale-up werd in 2013 opgericht door de reislustige Dirk Fehse. In Australië was het een fluitje van een cent om een camper te huren voor zijn rondreis, maar bij terugkomst in Duitsland merkte hij tot zijn ontsteltenis hoe moeilijk het is om in Europa hetzelfde te doen. Niet alleen was het aanbod in campers beperkt, de campers die wel beschikbaar waren bleken ook nog eens erg duur. En dat terwijl een enorm aantal campers in privébezit hun bestaan grotendeels ongebruikt in de garage of opslag doorbrengt.

Onterechte angst voor rompslomp
Dirk Fehse oprichte PaulCamperFehse startte daarom een verhuurplatform om camperbezitters in contact te brengen met mensen die graag een rondreis per camper maken. PaulCamper biedt campereigenaren een plek om hun camper te etaleren voor verhuur. Voorheen was verhuur van een eigen camper vaak omslachtig en voor mensen die een camper willen huren, niet makkelijk te vinden. Ook angst voor rompslomp bij verhuur hield camper-eigenaren tegen. Deze zorg neemt PaulCamper weg door alle administratieve zaken te regelen en zowel huurders als verhuurders te screenen. Verhuurders vormen onderling een community en kunnen zo van elkaar leren en ervaringen uitwisselen. Voor alle verhuurders op PaulCamper wordt voor de verhuurde periode standaard een kosteloze extra verzekering via Allianz afgesloten.

Het bleek een schot in de roos: binnen vier jaar wist het bedrijf uit te groeien tot marktleider in Duitsland. Nu zet het bedrijf op de Nederlandse en ook op de Oostenrijkse markt zijn eerste stappen. Op de agenda staat verdere internationalisering.

Camperliefhebbers in Nederland
“Wij zijn enorm trots dat we nu ook camperliefhebbers in Nederland kunnen bedienen met onze service. Nederlandse campereigenaren zijn van nature voorzichtig met hun bezit en door onze samenwerking met Allianz bieden wij hen dat stukje extra waardoor zij zich geen zorgen hoeven te maken over een extra verzekering of eventuele schade. Wij helpen verhuurders ook met de camperbeschrijving, bijvoorbeeld met de tekst, waardoor verhuurders de best mogelijk advertentie online hebben staan,” aldus Dirk Fehse.

PaulCamper heeft Teus van Mourik aangesteld als country manager voor Nederland. “Ik ben zeer verheugd om voor PaulCamper aan de slag te gaan”, zegt Van Mourik. “Nederlandse huurders kunnen nu ook genieten van het aanbod bijzondere campers tegen redelijke prijzen. De verhuurders hebben huurinkomsten en kunnen bij ons rekenen op betrouwbare huurders.”

HOT

Laatst toegevoegd