DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Zeeland staat al jaren bekend om zijn lange kuststroken, stranden en water.

Dit is niet voor niets natuurlijk, maar Zeeland heeft nog veel meer moois te bieden: monumentale stadjes, bijzondere slaapplaatsen, pittoreske dorpen, eindeloze natuurgebieden, weidse vergezichten, mooie historische kernen, (ont)spannende watersportmogelijkheden en overheerlijke streekgerechten.

Vroeger bestond Zeeland nog uit echte eilanden en had het water vrij spel. Gelukkig zorgen de Deltawerken nu voor droge voeten achter dijk en duin. Dammen, bruggen en pontjes maken elk plekje inmiddels goed bereikbaar. Maar toch .... Zeeland blijft een gebied van eilanden, van overkanten. Elk van die eilanden heeft zijn eigen gebruiken, dialect, streekdracht, natuur en landschap.Het weidse landschap en fraaie natuurschoon geven een weldadig gevoel van rust en ruimte. Overal ontmoeten water en land elkaar.


Iedereen kan in Zeeland zijn hart ophalen. Even uitwaaien of genieten van de zon op het strand. Zeilers, surfers, zwemmers, sportvissers en duikers voelen zich hier bovendien als een vis in het water. Culinaire genieters smullen van Zeeuwse zaligheden, zoals lamsoor, mosselen, oesters, babbelaars en bolussen. Liefhebbers van natuur als gevolg van dynamiek tussen zee en land komen ogen tekort. Ook mooie winkels, sfeervolle markten en gezellige cafés zijn er volop in Zeeland te vinden.

Laat je culinair verrassen, verleiden door één van de vele prachtige stranden, unieke natuurgebieden en de boeiende historie en cultuur van Zeeland.
www.vvvzeeland.nl

HOT

Laatst toegevoegd