DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

KLM en de Zweedse NextJet ondertekenen codeshare-overeenkomst

Deze stap leidt bij beide maatschappijen tot uitbreiding van het wereldwijde netwerk.

Dankzij deze overeenkomst kunnen zowel KLM als NextJet hun klanten vanaf 26 maart meer bestemmingen en meer keuzemogelijkheden aanbieden. De KL-code wordt toegevoegd aan het NextJet-netwerk van binnenlandse vluchten, wat betekent dat KLM-passagiers voortaan vanuit de hele wereld op één ticket en met doorgelabelde bagage in Stockholm en Göteborg kunnen overstappen op vluchten naar:


*   Arvidsjaur, Jönköping, Karlstad, Kramfors-Sollefteå, Lycksele, Örnsköldsvik, Sundsvall-Härnösand (Midlanda) en
*   Vilhelmina in Zweden
  Kokkola en Mariehamn in Finland

"We zijn zeer verheugd over de nieuwe codesharingsovereenkomst met NextJet. Zweden is een belangrijke bestemming voor zowel zaken- als vakantiereizigers. Om deze reden is NextJet voor ons een belangrijke partner, waarmee we onze aanwezigheid op de Scandinavische markt kunnen vergroten.  "
Frank Prillevitz, KLM Director Alliances


"We zijn trots dat we onze samenwerking met KLM nu kunnen versterken. KLM is een luchtvaartmaatschappij die een lange geschiedenis van vluchten naar Scandinavië en Finland kent. Dankzij deze nauwere samenwerking kunnen we ervoor zorgen dat reizigers vanaf ruim 150 KLM-bestemmingen soepeler naar Scandinavië en Finland kunnen reizen via Amsterdam – op één enkel ticket. "
Magnus Ivarsson, CEO NextJet


Over KLM
KLM werd in 1919 opgericht en is de oudste luchtvaartmaatschappij ter wereld die nog onder haar oorspronkelijke naam opereert. KLM fuseerde in 2004 met AIR FRANCE tot AIR FRANCE KLM. Zo ontstond een sterke Europese luchtvaartgroep, gebaseerd op twee krachtige merken en hubs, Amsterdam Airport Schiphol en Parijs-Charles de Gaulle. Met behoud van eigen identiteit richt de groep zich op drie kernactiviteiten: het vervoer van passagiers, het vervoer van vracht en vliegtuigonderhoud.


In Nederland vormt KLM de kern van de KLM Groep, waar ook KLM Cityhopper, Transavia en Martinair deel van uitmaken. KLM bedient al haar bestemmingen met een moderne vloot en biedt wereldwijd werk aan meer dan 32.000 mensen. KLM biedt betrouwbare operaties en klantgerichte producten en hanteert een beleid van enthousiasme en duurzame innovatie. De maatschappij is dan ook niet voor niets marktleider in de luchtvaartindustrie.


KLM is tevens lid van de internationale luchtvaartalliantie SkyTeam en kan reizigers op deze manier een nóg ruimere keuze bieden dankzij het uitgebreide, wereldwijde netwerk van de alliantie. Het netwerk van KLM verbindt alle belangrijke economische regio’s in de wereld met Nederland en is daarmee een stimulans voor de economie.

http://nieuws.klm.com/klm-sluit-codeshare-overeenkomst-met-nextjet/

Booking.com
HOT

Laatst toegevoegd