DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

500.000 kansarme Indiase kinderen beleven hockey

Jet Airways, India’s toonaangevende internationale full-service luchtvaartmaatschappij, verbindt haar naam aan het prestigieuze project “One Million Hockey Legs”. General Manager Benelux Samir Chada en hockeylegende en gouden Olympische medaillewinnaar Floris Jan Bovelander ondertekenden deze week het officiële sponsorcontract.

In 2014 waren de Nederlandse en Indiase overheden het eens over het wederzijdse belang van hockey, actieve sportbeoefening en ontwikkeling van kinderen door middel van sport. Hun gezamenlijke “memorandum of understanding” van toen kreeg een inhoudelijk vervolg met “One Million Hockey Legs” een gericht ontwikkelingstraject naar de FIH World Cup Hockey 2018 in India.

Hockeylegende Floris Jan Bovelander drijvende kracht
Met zijn Stichting “One Million Hockey Legs” bouwt voormalig strafcornerspecialist Floris Jan Bovelander door op het initiatief van de beide overheden. Door het opzetten van duurzame hockeyprojecten moet het enthousiasme voor de sport in India een impuls krijgen. Het moet ertoe leiden dat tenminste 500.000 Indiase kinderen, van alle leeftijden en beide seksen, aangespoord worden om te gaan hockeyen. Floris Jan Bovelander legt uit: “Dit is een enorm proces, waarin ik mij gesteund weet door grote hockeynamen uit India en Nederland, zoals Sardar Singh, Ritu Rani, Sandeep Singh Bhinder, Teun de Nooijer en Jaap Stockmann. Mede dankzij de steun van Indiase en Nederlandse bedrijven, ministeries, ambassades en de beide nationale hockeybonden worden kennis, ervaring en beschikbaarheid gemobiliseerd om een succesvolle en duurzame implementatie te waarborgen.” Floris Jan Bovelander vervolgt: “We richten ons op het opleiden van coaches, het promoten van de sport en het opzetten van schoolhockey. En heel belangrijk voor ons is dat we in onze sociale projecten hockey gebruiken voor de persoonlijke ontwikkeling van kansarme kinderen. De hockeyprogramma’s zijn ontwikkeld om hen vaardigheden als teamwork, communicatie en leiderschap bij te brengen.”

jetair Samir Chada Floris Jan Bovelander 2travel2Thuis in India zoals niemand anders
Jet Airways is verheugd dat het door de samenwerking met “One Million Hockey Legs” kan bijdragen aan een unieke sociale campagne in haar thuisland India. General Manager Benelux Samir Samir Chada zegt: “Historisch is hockey in India een nationale sport, waarin we een record aantal Olympische medailles verzamelden. Nederland heeft sinds de laatste decennia een leidende positie in de hockeywereld. Het percentage Indiërs dat hockeyt is erg klein. Binnen Jet Airways geloven we in de kracht van sport om mensen te verbinden, kansen te creëren voor de jeugd en verschillen in afkomst, ras of sekse te nivelleren. Door ons partnerschap in dit indrukwekkende project ondersteunen we met veel overtuiging de positie en aandacht die het hockey in ons land verdient. Met als uiteindelijk doel om het “One Million Legs Hockey Festival” met tenminste 500.000 actieve hockeyers in heel India te vieren op het moment dat ons land in 2018 het wereldkampioenschap hockey organiseert.”

Samir Chada en Floris Jan Bovelander bezegelden de sponsorovereenkomst op het Jet Airways kantoor Schiphol

Over Jet Airways
Jet Airways is een vooraanstaande internationale luchtvaartmaatschappij uit India. Met een moderne vloot van 116 vliegtuigen vliegt Jet Airways naar 67 bestemmingen, in India en wereldwijd. Naast India vliegt Jet Airways op belangrijke internationale bestemmingen in Zuidoost-Azië, Zuid-Azië, het Midden-Oosten, Europa en Noord-Amerika. De vloot van de Indiase luchtvaartmaatschappij bestaat uit Boeing 777-300 ER’s, Airbus 330-200/300’s, Next Generation Boeing 737’s en ATR 72-500/600’s. Met een gemiddelde leeftijd van 7.33 jaar is dit de jongste vloot van de regio.

Jet Airways behoort samen met airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Etihad Airways, Etihad Regional (uitgevoerd door Darwin Airline) en NIKI tot de Etihad Airways Partners.
www.jetairways.com

HOT

Laatst toegevoegd