DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Ton Brinkman nieuwe voorzitter reisbranchevereniging VvKR

Ton Brinkman is de nieuwe voorzitter van branchevereniging VvKR, Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. Hij volgt Caroline de Greeff op. De bestuurderswissel vond vrijdag 17 maart plaats tijdens de drukbezochte VvKR-jaarvergadering in Nieuwegein. De in 2011 opgerichte VvKR telt inmiddels 264 kleinschalige reisorganisaties als lid.
 
Ton Brinkman (66) heeft zijn sporen verdiend in de reisbranche via Select Travel Jobs en Jobs in Travel. Hij ziet een uitdaging in verdere professionalisering van de VvKR. Ook moet het 'merk' VvKR bekender worden onder consumenten. De vereniging van veelal specialistische reisorganisatoren vertegenwoordigt inmiddels het grootste aantal individuele zelfstandige ondernemers in de reisbranche in Nederland.

Ton Brinkman werd als voorzitter kandidaat unaniem verkozen. Tijdens de VvKR-jaarvergadering nam tevens Rikkert Barendse afscheid als bestuurslid. Anne van den Boogaart, die het secretariaat van de vereniging coördineert, tekende bij voor een tweede termijn van twee jaar.

www.vvkr.nl

HOT

Laatst toegevoegd