DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

ONTDEK HET ONGEREPTE FAMILIEPARADIJS in de DE KITZBÜHELER ALPEN

De Kitzbüheler Alpen zijn niet alleen in de winter een groot funpark, maar bieden zomers ook volop vermaak. De vakantieregio biedt los van de oneindige ongerepte natuur, 10 bergavonturenwerelden en 25 themawandelroutes. Kinderen leggen spelenderwijs kilometers af en krijgen een gezonde dosis frisse berglucht cadeau. Ook bij slecht weer biedt de regio volop alternatieven, waaronder de klimhal in St. Johann. Kortom, geen tijd om je te vervelen. De talrijke culinaire highlights zijn de kers op de taart voor een onvergetelijke zomervakantie in familieparadijs de Kitzbüheler Alpen.

Een grote speeltuin
De vakantieregio is buitengewoon kindvriendelijk en één grote speeltuin. Speciaal voor de kleine vakantieganger - maar evengoed voor de groteren - zijn er in de Kitzbüheler Alpen liefst 10 bergavonturenwerelden waar vermaak met hoofdletters is geschreven. Zoals de avontuurlijke Filzalmsee op Hochbrixen, het mystieke Hexenwasser op de Hohe Salve bij Hopfgarten en Alpinolino bij Westendorf. De alpenbloementuin op de Kitzbüheler Horn is te bereiken via de ‘Höhenstraße’ of met de kabelbaan. Ook het Hornpark klimbos is per kabelbaan bereikbaar vanaf St. Johann in Tirol. Een kijkje nemen in de steentijd? Stap dan in Waidring in een onderwatergondel naar het Triassic Park op de Steinplatte.

Ook super voor kinderen én ouders: moeras & moreavonturenpark op de Wilder Kaiser, pretpark 'Familienland' in St. Jakob in Haus met o.a. een grote achtbaan en het park op Timoks Alm in Fieberbrunn met de flitsende 'Timoks Alm Coster'.

Summercard
De bergavonturenwerelden zijn goed met de gondel te bereiken. Alleen een ritje in de gondel is voor kinderen al een feestje. Wil je de goedkoopste gondelverbindingen en entreekaartjes voor de parken alsmede vele andere kortingen bij ca. 40 aangesloten partners? Neem dan een Kitzbüheler Alpen summercard.

Kijk voor een actueel zomeraanbod op:

http://www.kitzbueheler-alpen.com/vakantie-aanbiedingen-families-zomer.html

De Kitzbüheler Alpen beslaan vier vakantiegebieden: Brixental, St. Johann in Tirol, Hohe Salve en PillerseeTal. De in het totaal 20 oorden rondom Kitzbühel, waaronder bekende plaatsen als Kirchberg, Hopfgarten, St. Johann in Tirol en Fieberbrunn, zijn typerend voor bewaarde Tiroolse charme. Een sterk punt van deze bestemming is het omvangrijke aanbod voor families, wandelaars, outdoor- en sportliefhebbers. Het gebied heeft ongeveer 2.500 km wandelwegen, 1.000 km fietswegen en 800 km mountainbike-trails. Samen met zes andere toerismeregio´s vormen ze de E-bike regio Kitzbüheler Alpen Kaisergebirge en bieden samen ruim 300 E-bikes, 60 verhuur- en accu-oplaadpunten en zeven fiets(vak/service)winkels www.kitzbueheler-alpen.com    

Hotels in de Kitzbüheler Alpen

Booking.com

HOT

Laatst toegevoegd