DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

IJslandse lowcoster breidt netwerk uit en vliegt vanaf 13  juli 2017 naar Chicago

Amsterdam, 27 maart 2017 – WOW air kondigt weer een nieuwe bestemming in Amerika aan! De low-cost airline groeit ook dit jaar gestaag door: dit keer wordt het netwerk uitgebreid met de metropool Chicago. Na de laatste toevoeging van Pittsburgh vanaf juni dit jaar, is Chicago hiermee de tiende bestemming van WOW air in Noord Amerika. Vanaf 13 juli 2017 zal de maatschappij vier keer per week van IJsland naar Chicago vliegen. De vluchten zijn al beschikbaar vanaf €139 enkele reis en vanaf nu te boeken via wowair.nl.

Skúli Mogensen, oprichter en CEO van WOW air over de bekendmaking: “We vinden het geweldig om Chicago aan ons snelgroeiende netwerk toe te voegen als tiende Noord-Amerikaanse bestemming. Dit is onze vierde nieuwe intercontinentale bestemming binnen een paar maanden, wat maakt dat we nu maar liefst 32 bestemmingen aanbieden. Chicago is, als grootste metropool na New York en Los Angeles, een hele mooie toevoeging voor WOW air en met een recordaantal bezoekers aan de stad vorig jaar is er geen betere tijd om Chicago te bezoeken.”  

WOW air groeit hard
WOW air vliegt vanaf 2015 intercontinentaal met een korte stop-over in IJsland. Deze stop-over kan kosteloos verlengd worden zodat je een paar dagen de tijd hebt om IJsland te verkennen. Per week staan er vier vluchten gepland naar Chicago; op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag met terugvluchten op dezelfde dagen. De vluchten van WOW air naar Los Angeles, San Francisco, Washington D.C., Boston en New York zijn al ontzettend populair en ook Miami en Pittsburgh, die vanaf respectievelijk 5 april en 16 juni aangevlogen zullen worden, beloven een groot succes te worden.

Twee keer per dag vanaf Amsterdam
De aankondiging van al deze nieuwe bestemmingen komt perfect uit met de tweede dagelijkse vlucht van WOW air naar Amsterdam, die vanaf vandaag uitgevoerd zal worden. De lowcoster ziet Amsterdam als een van de belangrijkste Europese bestemmingen en gaat vanaf nu zowel ’s ochtends als ’s avonds tussen Amsterdam en Reykjavik vliegen. De extra capaciteit en vluchttijden bieden reizigers nog meer mogelijkheden om te reizen tussen Amsterdam, Reykjavik en Noord-Amerika en maakt de overstap naar Chicago nog gemakkelijker.

Over WOW air
WOW air is de enige low-cost airline van IJsland. Het bedrijf werd in 2011 opgericht door de IJslandse ondernemer Skúli Mogensen. De maatschappij vliegt vanaf luchthaven Keflavik bij Reykjavik naar 33 bestemmingen binnen Europa en Noord-Amerika. Sinds 1 juni 2015 vliegt WOW air, het hele jaar door, naar de luchthaven Schiphol en vanaf de winterdienstregeling dagelijks. Vanaf 27 maart 2017 vliegt WOW air twee keer per dag naar Amsterdam. Momenteel werken er 1.100 mensen en bestaat de vloot uit drie Airbus A320’s, drie Airbus A330’s en elf A321’s voor de trans-Atlantische routes. WOW air biedt de laagste tarieven, de nieuwste toestellen met de laagste uitstoot en de crew met de grootste glimlach. De maatschappij groeit snel: in 2016 vliegen er 1.6 miljoen mensen met deze airline, de verwachting is dat in 2017 ruim 3 miljoen passagiers met WOW air zullen vliegen. WOW air wil nu en in de toekomst de goedkoopste en gezelligste vluchten van en naar IJsland aanbieden. Volg WOW air ook via Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en op snapchat: wow-air. Voor meer informatie en het boeken van vluchten, ga naar: wowair.nl

Hotels in Chicago

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Booking.com

HOT

Laatst toegevoegd