DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Hamburg: time to momo Stad van de Maand mei


De lente is misschien wel de mooiste tijd om de tweede stad van Duitsland te bezoeken. De zon komt tevoorschijn, de terrassen lopen vol en de eerste Straßenfeste worden gevierd. time to momo local Fem Eggers heeft een speciale route uitgestippeld door het kleinste stadsdeel. De route voert langs onverwachte plekken zodat de reiziger het uiterste uit een stedentrip naar Hamburg kan halen. In de hele maand mei biedt time to momo de gratis miniguide met stadswandeling aan via de boekhandel, app en website.
 
Hamburg heeft het allemaal: van alternatieve wijken met tweedehandswinkels en markten tot chique klassiekers. Van de hipste restaurants met gerechten van over de hele wereld tot traditionele zeemanskroegen. Van indrukwekkende historische gebouwen tot de modernste architectuur. En dan zijn er nog de parken, een meer midden in de stad en de haven waar het leven altijd doorgaat.
 
Stadswandeling Hamburg
De time to momo route neemt de stedenreiziger mee door het Schanzenviertel en het Karolinenviertel.
Schanzenviertel of Schanze, is dé hippe uitgaanswijk van Hamburg. Hier draait het om gezelligheid, eten en drinken. Bijzonder in de maand mei is de Hafengeburtstag (5 t/m 7 mei). Tijdens deze verjaardag van de haven is het drie dagen lang feest.

Last minute hotel aanbiedingen Hamburg

Verkrijgbaarheid
Vanaf 1 mei is de time to momo miniguide met de stadswandeling van Hamburg gratis te verkrijgen via de boekhandel én te downloaden via de app en website van time to momo.

Over time to momo
time to momo (voorheen 100% stedengidsen) focust zich op de feel good experience tijdens citytrips. Met stedengidsen, apps en losse routes brengt time to momo de stedenreiziger langs restaurants, cafés, musea, galeries, winkels en bezienswaardigheden waar de locals graag komen. Alle highlights uit de steden zijn geschreven en gefotografeerd door een onafhankelijke redactie.

Hotel last minute aanbiedingen in Hamburg

Booking.com

HOT

Laatst toegevoegd