DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

American Express Global Business Travel (Amex GBT) Nederland heeft een nieuwe Head of Sales - Swapna Nair.

 
Swapna, die op 1 mei startte bij het zakenreismanagementbureau, rapporteert rechtstreeks aan Freek Jansen, algemeen directeur van Amex GBT Nederland.
Freek Jansen: “Swapna gaat onze positie als de beste keus onder de zakenreismanagementbureaus op de Nederlandse markt versterken. Amex GBT biedt bedrijven zekerheid als het gaat om de veiligheid, focus en productiviteit van hun medewerkers als zij op reis zijn, en geeft deze medewerkers de plezierigste zakenreiservaring. Dit doen wij door continu in de Nederlandse markt te investeren, door technologische innovatie en door te bouwen aan een getalenteerd team. Ik ben ervan overtuigd dat Swapna met haar internationale commerciële ervaring op het gebied van technologie en digitalisering van grote toegevoegde waarde zal zijn.”
 
Swapna startte haar loopbaan bij Infosys Technologies en werkte vervolgens bij Philips, Avery Denison en Cap Gemini. Zowel in haar functie bij Infosys Technologies, als in haar Sales & Business Development rol bij Cap Gemini, waar Swapna werkte aan grootschalige verkoopprocessen rondom cloudoplossingen, lag de focus op het versterken van de marktpositie en het vergroten van het aantal klanten binnen de Europese markt.

Over American Express Global Business Travel
American Express Global Business Travel (Amex GBT) voorziet bedrijven van elke omvang van de inzichten, hulpmiddelen, dienstverlening en expertise die zij nodig hebben om de veiligheid, focus en productiviteit van hun medewerkers te waarborgen als zij op reis zijn. Met ongeveer 12.000 medewerkers en vestigingen in bijna 120 landen wereldwijd, stelt Amex GBT zijn klanten in staat om de regie te nemen over hun reisprogramma’s en het rendement op hun investeringen in reizen en vergaderingen te optimaliseren, terwijl het bovenal buitengewone zorg aan zakenreizigers biedt.

HOT

Laatst toegevoegd