DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Gegarandeerd zomer pret voor de hele familie in het Stubaidal

 

Van een fascinerende ijswereld naar warme temperaturen, in het Stubaidal zijn er genoeg mogelijkheden deze zomer voor iedereen, zoals het Klaus Auele Kid’s Park, de WildeWasserWeg, pony rijden of een bezoek aan de Alpinetuinen en de ijsgrotten. Het Stubaidal is in de zomer een onvergetelijke ervaring voor de hele familie. Jonge avonturiers kunnen de rijke variatie van de zomerse bergwereld ervaren of één van de nieuwste highlights zoals het Serles Park of Bergstation Koppeneck in Mieders. De BIG Family Stubai Zomerclub is open voor kinderen vanaf vier jaar oud.

BIG Family programma
Vanaf 26 juni 2017 start het BIG Family programma in het Stubaidal, plezier en avontuur gegarandeerd voor de hele familie. Er is een gratis Big Family Stubai Summer card beschikbaar bij aankomst voor kinderen onder de 15 jaar wat het mogelijk maakt om gratis te kunnen reizen en het verkrijgen van korting op entree. Genoeg te doen zowel overdag als in de avonden, van pony rijden door de natuur tot een nachtwandeling met fakkellicht. De place to be voor jong en oud is het Kampler meer in Neustift waar entertainment en plezier centraal staan.

Een avontuurlijk programma
Bij de WildeWasserWeg ervaar je de monumentale gletsjervelden en het gehele spectrum van het water in het Stubaidal, te vinden langs drie verschillende delen van het pad. Er zijn 17 speciale plekken gelegen door het hele dal. Het Serles Park verwelkomt haar bezoekers met een verfrissende duik in Alpine Water World, de uitgelezen mogelijkheid om te ontspannen bij aankomst. De Serles meertjes in de omgeving van het berg reservoir is een oase van rust met panoramisch uitzicht. Het Klaus Auele Kid’s Park is daarentegen een meer avontuurlijke excursie in de ongerepte natuur. Ook voor jongeren is er genoeg uitdaging met mountainbike tours, kayaken, rafting en roeien. Ook activiteiten als klimmen en paragliden zijn populair.

Zomerfeest en tijd voor sprookjes
Gedurende de BIG Family Week van 24 tot 28 juli 2017 kunnen kinderen genieten van een fantastische en magische tijd in één van de vier treinstations gelegen in de bergen en het Kampler meer in Neustift. Iedere dag wordt er, in steeds afwisselende gebieden, een kleurrijk activiteiten programma aangeboden waaronder ‘role playing games’, evenementen voor jong en oud, het voorlezen van sprookjes en veel meer uren vol entertainment.

Nice en zijn vriendjes B.Ear en B.Fast kunnen nauwelijks nog wachten: op 4 augustus vindt het Big Family Stubai zomerfeest plaats! Wederom zal het Kampler meer in Neustift de ‘place to be’ zijn voor kinderen, tieners, ouders en grootouders – plezier dat de hele familie samen brengt! Naast de mogelijkheid voor kinderen om het gezicht te laten schminken, is het gigantische luchtkasteel één van de hoogtepunten van het jaar. Een evenement als deze is natuurlijk ondenkbaar zonder een heerlijk zoete suikerspin. Een variatie aan spellen kraampjes mogelijk gemaakt door het BIG Family team en het festival team biedt veel plezier en vermaak.

Over Stubai

Het Stubaital begint even ten zuiden van Innsbruck, de hoofdstad van Tirol. Omgeven door 80 gletsjers en 109 drieduizenders, met bekende dorpen Neustift, Fulpmes, Telfes, Mieders en Schönberg, vormt het een veelzijdige en sportieve alpenbestemming. Het hele jaar door valt er in Stubai van alles te beleven, van wintersport met 58 afdalingen tot een zomer in de natuur. De omgeving leent zich uitstekend voor wandelen, klimmen, mountainbiken, zwemmen en yoga. Wie ook in de zomer de sneeuw in wil, gaat naar de Stubaier gletsjer, het grootste gletsjerskigebied van Oostenrijk. Zie voor meer informatie, aanbiedingen en evenementen:
www.stubai.at/nl/

 

HOT

Laatst toegevoegd