DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Catalaanse toeristische bedrijven inzezetten zich in voor duurzaamheid

100 Catalaanse toeristische bedrijven hebben nu het EU Ecolabel, de EMAS certificering of het Catalaanse Milieu Kwaliteit label.

In het kader van het Internationaal Jaar van Duurzaam Toerisme, en de Green Week van de Europese Unie heeft de Catalaanse minister Josep Rull en de Catalaanse Minister Jordi Baiget de Catalaanse bekend gemaakt die verantwoordelijk zijn voor een verantwoordelijk en duurzaam toerisme.


In totaal zijn er 100 Catalaanse toerismebedrijven gecertificeerd - met het EU Ecolabel, de EMAS-certificering of het Catalaanse Milieukwaliteitsetiket – ze hebben allemaal respect voor het milieu, en houden rekening met sociale en economische aspecten van duurzaamheid.

De gecertificeerde bedrijven zijn voornamelijk accommodatieverleners, variërend van hotels, campings naar landhuizen.


Meer dan de helft van de Spaanse hotels en landhuizen die zijn gecertificeerd met Ecolabel zijn gevestigd in Catalonië. Ze vertegenwoordigen 5% van alle accommodaties in heel Europa (23 van de 479). Bovendien behoort 30% van alle Ecolabel-gecertificeerde Catalaanse bedrijven tot de toeristische sector. De Catalaanse toeristische sector heeft zeker begrepen dat er behoefte is aan een overgang naar een circulaire economie, die al bewezen heeft dat er een aanzienlijke milieu- en financieel rendementen gegenereerd kan worden.

Hotels in Catalunya

Kaart van Catalunya

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.Met de auto vanuit Nederland naar Catalunya - hotels onderweg - op kaart

 

HOT

Laatst toegevoegd