DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Ik ga op reis en neem mee… een telefoonhoesje met standaard

Onze telefoons worden steeds platter. Dat is handig voor wanneer je je telefoon bij je draagt, maar minder handig wanneer je op je scherm wilt kunnen kijken en geen handen over hebt om hem vast te houden: dan valt hij namelijk om. Gelukkig zijn er telefoonhoesjes met een ingebouwde standaard. Dit is hoe ze jou deze zomervakantie gaan helpen.

In het vliegtuig
Op vakantie gaan is vet leuk, maar zes uur in het vliegtuig zitten met te weinig beenruimte is geen pretje. Gelukkig kun je van tevoren allerlei films en muziek op je telefoon zetten om de vlucht wat draaglijker te maken. Koptelefoon inpluggen en ready for take-off! Behalve dat je natuurlijk niet je telefoon de hele vlucht lang in je hand wilt houden. De XQISIT Wallet Selection heeft een handige standaard, waarmee je je telefoon rechtop kan zetten op het tafeltje. Zo is de vlucht in no time voorbij. Daarnaast is het ook gewoon een mooi hoesje met ruimte voor pasjes en andere zaken die je graag dichtbij je houdt, zoals je boarding pass. De beenruimte in het vliegtuig blijft problematisch.

In het hotel
telefoonhoes 2travel2 2In de meeste hotels staat er geen wekker op het nachtkastje. Als je midden in de nacht wakker wordt moet je op zijn minst je hoofd optillen om op je telefoon of horloge te kijken hoe laat het is. Het kost veel mensen na deze inspanning extra moeite om weer in slaap te vallen, zo blijkt uit onderzoek*. De luxe Bugatti Zurigo heeft een standaard waarmee je hem rechtop kunt neerzetten, waardoor je meteen kunt zien hoe laat het is (wel even de nachtklok aanzetten op je telefoon). Dit high-end hoesje is gemaakt van leer, waardoor het pure luxe uitstraalt.

Na intensieve outdoor-activiteiten
De Adidas Grip Case heeft een anti-slip gripband, waardoor je een stevige grip op je phone houdt tijdens intensieve activiteiten als bergbeklimmen (gecombineerd met het maken van selfies). Of wandelingen door de jungle (gecombineerd met selfies). Of hanggliden (gecombineerd met selfies). ’s Avonds, op het terras of aan de bar, wil je na een paar wijntjes natuurlijk je selfies van die dag tonen aan je vrienden (ook al zijn ze niet per se geïnteresseerd). Dat gaat een stuk eenvoudiger met behulp van de ingebouwde magnetische standaard van de Adidas Grip Case. Je zet hem gewoon op de tafel of op de bar en bewondering en likes zullen je deel zijn.

Tijdens de kroegentocht
Besluit je de avond door te trekken naar de nacht voor een wilde kroegentocht langs alle authentieke barretjes op je vakantiebestemming, dan ben je blij dat de GEAR4 het schokdempende D3O in zijn Oxford-hoesjes heeft verwerkt. Dit voor militaire doeleinden ontwikkelde materiaal beschermt je telefoon optimaal tegen vallen en schokken, zodat jij naar hartenlust kunt feesten met de locals. En als je ’s ochtends wakker wordt, op de vloer van je hotelkamer, met een half opgegeten hamburger naast je gezicht, dan kun je mooi de ingebouwde standaard gebruiken om je telefoon te checken op berichtjes, zonder dat je overeind hoeft te komen.

Over Strax
STRAX is een wereldwijd producent van accessoires voor mobiele en verbonden apparatuur. Het bedrijf staat genoteerd op de Nasdaq Stockholm Stock Exchange. STRAX biedt gepatenteerde, gelicenseerde en partner branded accessoires. De eigen merken zijn onder andere XQISIT, GEAR4, Urbanista, THOR en Flavr. Het bedrijf vertegenwoordigt zowel meer dan 30 grote OEM, als merken voor mobiele accessoires en verkoopt via een breed aantal kanalen, variërend van telecom operators, gespecialiseerde mobiele en consumentenelektronica retailers tot online, lifestyle, warenhuizen en supermarkten. STRAX werd opgericht in Miami en Hong Kong in 1995 en is sindsdien wereldwijd aanzienlijk gegroeid. STRAX heeft meer dan 175 medewerkers in 12 landen en het hoofdkantoor en logistiek centrum is gevestigd in Duitsland.

telefoonhoes 2travel2 3

 


HOT

Laatst toegevoegd