DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Op vrijdag 14 juli slaan de Kunsthal en Operator Radio de handen ineen voor The Perfect Night.

Van 20.00 uur tot 01.00 uur kun je terecht voor spraakmakende interviews, de grensverleggende fotografie van Robert Mapplethorpe en een stevige line-up van DJ’s: Electronic Emergencies, Hollywood & Vine, Jeff Solo en Palmbomen II.

Hotels in de buurt van de Kunsthal

De tentoonstelling ‘Robert Mapplethorpe
De tentoonstelling ‘Robert Mapplethorpe, een perfectionist’ vormt de indrukwekkende setting voor een uitzending van het jonge Rotterdamse online radioplatform Operator. De radiomakers programmeren samen met de Kunsthal een avond met kunst, muziek en bijzondere gasten. Het leven en werk van Robert Mapplethorpe, een van de meest invloedrijke kunstenaars en fotografen van de 20ste eeuw, staat deze avond centraal. Met zijn fotografie en zijn persoonlijkheid – intens en indringend – vervaagt Mapplethorpe in de jaren zeventig en tachtig de grenzen tussen leven en kunst.

Palmbomen II (Kai Hugo)
kunsthal rotterdam by night onderdoorgang foto ossip van duivenbodePalmbomen II (Kai Hugo) produceert en draait (elektronische) muziek. In 2015 brengt hij zijn eerste full length album uit op het New Yorkse Beats In Space Records. Op datzelfde label verschijnt dit jaar de tetralogie 'Memories Of Cindy', vier EPs waarbij ook de video’s door Kai Hugo zelf worden ontwikkeld. In 2016 maakt hij samen met Betonkust de EPs 'Center Parcs' en 'Hotel Breukelen', op respectievelijk het Canadese 1080p en het Rotterdamse Pinkman. Tijdens een dj set mixt Palmbomen feilloos nieuwe releases met oude house/new beat/electro/wave, eigen edits en onuitgebrachte tracks van zijn vrienden.

Electronic Emergencies
Electronic Emergencies is een Rotterdam based platenlabel, in 2014 opgericht door Spacemaker & Leather E. Deze DJ’s hebben hun roots in de elektronische muziek. Ze houden van elektronische sounds én van melancholieke melodieën en zijn niet gebonden aan een stijl. Tijdens ‘The Perfect Night’ spelen ze de muziek waar ze zelf thuis naar luisteren, die ze in de club draaien en uitgeven op hun label.

Hollywood & Vine
Bij de power ladies van Hollywood & Vine zit de West Coast sound van Nederland in het bloed. Opererend vanuit Rotterdam en Den Haag zijn ze opgegroeid met het geluid van MTC, Nighttown, Parkzicht, Bunker Records en Now & Wow. Hun liefde voor disco, wave en house is onuitputtelijk en hun platenkeuze voelt heel natuurlijk. Met focus op ’dance-floor minded’ muziek zit er ook een donkere, melancholische kant aan wat ze doen.

Jeff Solo
Het muzikale Rotterdamse talent Jeff Solo - een van de oprichters van Radio Operator -werkt al ruim tien jaar als DJ, producer en programmeur. Met de vele genres die hem eigen zijn, zoals House, Disco, Pop, Rock, Wave en Hip-Hop, is Jeff in staat het publiek in elke richting mee te voeren. Ook met de Rotterdamse kunstscene onderhoudt Jeff nauwe banden.

Website Kunsthal

Kunsthal in Streetview

HOT

Laatst toegevoegd