DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Vlieg extra voordelig vanaf Amsterdam naar de Windy City

WOW air opent vandaag een nieuwe Amerikaanse route: Chicago wordt de tiende bestemming van de IJslandse low-cost airline in Noord-Amerika. Nederlandse reizigers kunnen via een korte overstap in Reykjavik al vanaf €159,99 enkele reis naar de Amerikaanse stad vliegen.

WOW air vliegt 4 tot 6 keer per week vanaf Amsterdam naar Chicago, met een optimale overstap in Reykjavik van ongeveer een uur in beide richtingen. De vlucht vanaf Amsterdam vertrekt om 12:35 en komt aan in Chicago om 16:40 lokale tijd. De nieuwe route wordt uitgevoerd met een Airbus A321.

Met de toevoeging van de “Windy City” aan haar netwerk, biedt WOW air vluchten aan naar de drie grootste steden van de Verenigde Staten: New York, Los Angeles en Chicago. Chicago O’Hare Airport is een belangrijke hub en vormt de toegangspoort tot veel staten in het Midwesten.

Zoals op alle WOW air vluchten van en naar Noord-Amerika, kan er op deze route ook gebruik gemaakt worden van een gratis tussenstop in IJsland. Zo kunnen reizigers natuur in IJsland combineren met een stedentrip, zonder extra vluchtkosten.

Voor meer informatie over WOW air en de actuele tarieven bezoek de website:
www.wowair.nl.

HOT

Laatst toegevoegd