DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Nederlanders zijn helemaal niet zo actief zijn op social media tijdens hun vakantie.

Volgens onderzoek van de onafhankelijke reiszoekmachine momondo.nl, negeert 45% van de Nederlanders zijn telefoon tijdens de vakantie en plaatst ook geen social media updates tijdens de vakantie.

 


Mannen kunnen de behoefte minder goed weerstaan
Onder de Nederlanders die aangeven geen gebruik te maken van social media tijdens een vakantie zijn vrouwen in de meerderheid (55%). Mannen (45%) kunnen de verleiding om een vakantiefotootje op social media te posten dus iets minder goed weerstaan. Ook blijkt dat mensen tussen 56 en 65 jaar oud de minste behoefte hebben om jaloersmakende foto’s te plaatsen. Een groot deel van de jongere generatie (18 – 22 jaar) maakt wél geregeld kiekjes en plaatst deze op social media tijdens hun vakantie. Toch is dit niet het merendeel, want 60% geeft aan dit niet te doen. Van de vakantiegangers tussen de 56 en 65 jaar plaatst maar 14% vakantiefoto’s. Misschien is dat de reden waarom zij het minst last hebben van stress (10%).


33% verwijdert werkmail van telefoon          
Dankzij de smartphone blijven we ook bereikbaar voor collega’s, opdrachtgevers en leidinggevenden. 33% van de respondenten antwoordt niet op werkmail via de telefoonen sluit zich zo dus helemaal af. Ook worden werkgerelateerde appjes en sms’jes (30%) en telefoontjes genegeerd (29%). 29% geeft aan complete rust te willen en laat zijn telefoon of tablet gewoon uit.


Onderzoek verantwoording
momondo voert jaarlijks een wereldwijd onderzoek uit naar travel trends sinds 2014. In 2017 zijn 24.700 respondenten uit 23 verschillende landen gevraagd naar hun reisgewoontes waaronder 1.011 Nederlanders tussen de 18 en 65 jaar. De dataverzameling vond plaats van 2 tot en met 12 januari 2017 via een e-survey en Client panels. De steekproef is representatief voor de Nederlandse bevolking

Over momondo
momondo.nl is een gratis en onafhankelijke wereldwijde reiszoekmachine waar miljarden prijzen van vluchten, hotels en reizen worden aangeboden.

HOT

Laatst toegevoegd