DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Reisorganisatie laat reizigers het land in één dag beleven

Thailand in een tijdsbestek van zo’n acht uur beleven? Het kan vanaf vandaag. Niet in Thailand, maar in hartje Amsterdam. Reisorganisatie Riksja Travel heeft door de Nederlandse hoofdstad een route uitgestippeld, waarmee reizigers een voorproefje kunnen nemen van het Aziatische land. En dat kan soms heel letterlijk genomen worden: de tocht leidt langs een supermarkt, theehuis, massagesalon, restaurant en Thaise bar.

“We brengen reizigers graag dichter bij hun bestemming”, vertelt Lilian Debeye, merkstrateeg bij Riksja Travel.   “In dit geval draaien we het om: we brengen de bestemming dichter bij de reiziger. Op die manier kunnen onze reizigers vast in de stemming komen voor hun reis.” Daarmee speelt de reisorganisatie in op de groeiende belevingstrend. “Het internet staat vol met video’s, blogs, reiservaringen en aanbiedingen voor bestemmingen”, legt Debeye uit. “Kortom: genoeg content om je te laten inspireren. Maar wij willen een stapje verder gaan dan dat: niet alleen informeren en inspireren en niet alleen een papieren reisvoorstel in je inbox, maar je juist de bestemming laten ervaren – nog vóórdat je op reis gaat!”

Is de route dan enkel en alleen bedoeld voor reizigers die al een reis naar Thailand geboekt hebben bij Riksja Travel? “Absoluut niet!”, benadrukt Debeye. “De route staat op een speciale kaart, die door iedereen te downloaden is. Dus of je nu vervroegd in de voorpret wilt komen, gewoon benieuwd bent naar de Thaise cultuur maar nog geen reis op de planning hebt staan of al bent geweest en het land nog eens wilt herbeleven, iedereen is welkom om de route – of zelfs een deel ervan – te lopen. Het voordeel van de kaart is dat je het zelf kunt plannen, op een dag en een tijd die jou goed uitkomt.”


De reisorganisatie overweegt om voor nog meer bestemmingen een soortgelijke kaart te maken. Debeye: “Nederland is hartstikke multicultureel en het voordeel daarvan is dat je in vrijwel elke stad pareltjes uit andere landen kunt vinden. China, Australië, Brazilië, Marokko ... de wereld ligt aan onze voeten, zelfs hier in Nederland!”


De kaart is gratis te downloaden via: https://www.riksjatravel.nl

HOT

Laatst toegevoegd