DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

eurostar speedMet een reisblogproberen we expertise en ervaringen te delen metv.  In een aantal gevallen zullen dat inderdaad reiservaringen zijn, maar soms kunnen we er ook voor kiezen om specifieke vragen van (potentiële)reizigers te beantwoorden.

Reisblogs kunnen drempels bij potentiële reizigers wegnemen en bouwen aan een positief imago van een bestemming of bedrijf.

Maar natuurlijk heeft een blog nog meer voordelen - ook voor bestemmingsgebieden en toeristische bedrijven.

Unieke content
Zo draagt een blog bij aan de hoeveelheid relevante content in onze website, waardoor 2travel2.nl beter gevonden wordt in zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo, etc. Doordat de betreffende blogs meer vertoond worden zullen deelnemende bedrijven en bestemmingen meer bezoek krijgen van (potentiële)reizigers.

Vindbaarheid en SEO
In ons blog kunnen hyperlinks naar andere webpagina’s verwwerkt worden.  Ook kunnen relevante zoekwoorden keywords en tags verwerkt worden, die daardoor de vindbaarheid verhogen. Een reisblog zal op deze manier onderdeel uitmaken van je SEOstrategie - niet alleen voor 2travel2.nl, mar ook voor de bestemming of het toeristisch bedrijf.


HOT

Laatst toegevoegd