DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Icelandair Chicago1 kleinIcelandair breidt haar routenetwerk nog verder uit: de nationale luchtvaartmaatschappij van IJsland kondigt vandaag aan dat ze vanaf maart 2016 het hele jaar door vier keer per week zal vliegen op Chicago O’Hare International Airport. Vluchten tussen Keflavik en Chicago vertrekken op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Het is de vijftiende luchthaven voor Icelandair in Noord-Amerika en biedt meer opties voor reizigers vanuit het Amerikaanse Midwesten naar Europa en vice versa.

Bevordering handel en toerisme

Het is niet de eerste keer dat Icelandair op Chicago vliegt: in 1973 vloog de luchtvaartmaatschappij 15 jaar lang op de ‘Windy City’. “We zijn erg blij met onze terugkeer als een grotere, betere luchtvaartmaatschappij voor de dynamische markt van Chicago en haar 10 miljoen inwoners. Ze hebben nu een verfrissend alternatief wanneer ze naar IJsland en andere Europese bestemmingen willen afreizen. Andersom hebben IJslanders en andere Europeanen nu directe toegang tot het bruisende en historische centrum van Chicago. Dit is een spannend en bijzonder moment voor Icelandair en we kijken ernaar uit om Chicago aan boord te verwelkomen”, aldus Birkir Holm Gudnason, CEO van Icelandair. Ook Rahm Emanuel, burgemeester van Chicago, verheugt zich op de komst van Icelandair: “Chicago is een diverse en bloeiende stad die graag de wereld en andere culturen wil ontdekken. Icelandair opent een deur voor de inwoners. We kijken er naar uit dat Icelandair de zakelijke markt en het toerisme zal faciliteren naar zowel Chicago als Europa, via het mooie IJsland.” Met de toevoeging van Chicago O’Hare International Airport vliegt Icelandair in 2016 op 15 luchthavens in Noord-Amerika: Anchorage, Boston, Chicago-ORD, Denver, Edmonton, Halifax, Minneapolis-St. Paul, New York-JFK, Newark, Seattle, Orlando, Portland (Oregon), Toronto, Vancouver en Washington D.C. Icelandair’s nieuwste vluchtroute naar Chicago biedt meer opties voor reizigers uit het Midwesten naar Europa door haar moderne vloot Boeings, drie vliegklassen en persoonlijke in-flight entertainment. Daarnaast wordt op dit moment in alle vliegtuigen Wi-Fi geïnstalleerd.

http://www.icelandair.nl 

Icelandair

Het routenetwerk van de nationale luchtvaartmaatschappij van IJsland is opgebouwd rond de hub Keflavik en bereikt met deze hub stedelijke gebieden aan beide zijden van de Atlantische Oceaan. De luchtvaartmaatschappij opereert vanuit haar thuisbasis IJsland en werkt continu aan een groeiend netwerk van internationale routes. Icelandair vervoerde in 2014 in totaal 2,6 miljoen passagiers op bijna 9.000 vluchten. In 2015 heeft Icelandair het grootste vluchtschema uit de geschiedenis van het bedrijf. Vanuit Amsterdam/Schiphol wordt Reykjavik dagelijks in aangevlogen, ’s zomers loopt dat op tot zeventien keer per week. De vluchtduur is drie uur. Icelandair biedt de mogelijkheid om zonder toeslag op het ticket een stopover van maximaal zeven dagen op IJsland te maken, dit is van toepassing op alle eindbestemmingen.

imageimageimageimageimageimageimageimageimage

 

HOT

Laatst toegevoegd