DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

festival Vieilles CharruesTussen schilderachtige bossen en opmerkelijke rotsformaties wordt in de Franse regio Bretagne voor de 24ste keer op rij het festival de Vieilles Charrues georganiseerd. Van 16 tot en met 19 juli wordt het rustige dorpje Carhaix omgetoverd tot een waar festivalterrein, waar grote sterren als David Guetta, George Ezra en Lionel Richie optreden. Meer dan 250.000 bezoekers worden tijdens dit festival verwacht.

Drieëntwintig jaar geleden organiseerden een paar vrienden aan de rand van Carhaix een klein zomers feest met 500 bezoekers. Dit initiatief groeide uit tot één van Frankrijks grootste muziekfestivals: de Vieilles Charrues. Het Bretonse dorpje Carhaix, dat normaal gesproken 7.700 inwoners telt, wordt tijdens het festival overspoeld door meer dan 250.000 vrolijke festivalbezoekers. Van 16 tot en met 19 juli staan vele grote namen op het programma, waaronder David Guetta, Lionel Richie, Muse, George Ezra, The Prodigy en The Chemical Brothers. Daarnaast krijgen ook aanstormende talenten een plekje op het felbegeerde podium.

Naast de goede muziek en sfeer is ook de omgeving van het festival een belangrijke reden waarom zovele bezoekers jaarlijks afreizen naar dit festival. Het dorpje Carhaix, in het departement de Finistère, ligt aan de voet van de legendarische heuvels van de Monts d’Arrée en de uitzonderlijke rotsformaties van het bos van Huelgoat. Vele bezoekers combineren het festival dan ook met een uitstapje in de Finistère. De Finistère, het ‘einde van de wereld’ in het Frans, wordt in het Bretons overigens “Penn Ar Bed” genoemd: het begin van de wereld. Of het nu aan het begin of het einde ligt, deze uitzonderlijke plek en dit festival zijn een bezoek meer dan waard!

Kijk voor meer informatie op: www.vieillescharrues.asso.fr/2015/

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

HOT

Laatst toegevoegd