DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

wimbledonHet jaarlijks terugkerende grandslamtoernooi, dat voor het eerst in 1877 werd gespeeld, wordt gehouden op de All England Lawn Tennis and Croquet Club in de Londense buitenwijk Wimbledon. Wimbledon wordt, evenals de drie andere grand slams, georganiseerd onder auspiciën van de International Tennis Federation. In de twee weken in juni en juli doen aan het hoofdtoernooi 128 enkelspelers en 64 dubbelspelkoppels mee per geslacht. Ook zijn er 48 spelers en 48 speelsters in het gemengddubbeltoernooi.

Het Grand Slam tennistoernooi Wimbledon

Het tennistoernooi Wimbledon is het oudste tennistoernooi van de wereld en wordt ook wel gezien als het meest prestigieuze tennistoernooi. Het toernooi wordt sinds 1877 gehouden op de All England Club in Wimbledon, een wijk in Londen. Wimbledon is onderdeel van vier Grand Slam toernooien. De andere toernooien zijn de Australian Open in Melbourne, Roland Garros in Parijs en de US Open in New York. Wimbledon is het enige Grand Slam toernooi dat op gras gespeeld wordt.

Het Wimbledon tennistoernooi vindt ieder jaar plaats gedurende de laatste week van juni en de eerste week van juli. Het toernooi staat bekend om haar tradities zoals het ontbreken van sponsoren langs de banen, de kledingvoorschriften en natuurlijk het eten van aardbeien met slagroom door de bezoekers van het toernooi.

HOT

Laatst toegevoegd