DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Emirates Airlines 450Gekozen vlucht en daarbij behorende beste tarief 48 uur beschikbaar.  Luchtvaartmaatschappij Emirates maakt het gemakkelijker voor passagiers om een reservering te vergrendelen. Door middel van de nieuwe service Hold My Fare op de boekingspagina van Emirates hebben klanten de mogelijkheid om scherpe tarieven vast te houden tot 48 uur na de boeking.


Thierry Antinori, Executive Vice President en Chief Commercial Officer van Emirates licht toe: "Emirates is toegewijd in het vinden van innovatieve manieren om het online boeken nog gemakkelijker te maken voor passagiers. Met Hold My Fare vergroten we de  flexibiliteit en kunnen passagiers in hun eigen tempo reisplannen bepalen. Klanten kunnen de details van hun reis later afronden met de wetenschap dat hun gekozen vlucht vergrendeld is en dat de tarieven niet worden beïnvloed."


Klanten kunnen de Hold My Fare optie selecteren op de betaalpagina van emirates.com. Hier ontvangen zij direct na het maken van de boeking een bevestigingsmail waarin vermeld staat tot wanneer de boeking beschikbaar is. Zodra de klant kiest voor de optie Pay now wordt de boeking definitief gemaakt.

HOT

Laatst toegevoegd