DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

hopon stationCity Sightseeing Worldwide kan vanaf heden een nieuwe stad aan haar portfolio toevoegen, namelijk Europa’s grootste havenstad en zeker een nieuwe top bestemming: Rotterdam. Na Amsterdam is Rotterdam de tweede Nederlandse stad waar City Sightseeing Worldwide zich heeft gevestigd en de naamsbekendheid in Europa groeit.

Vanaf vandaag kunnen City Sightseeing reizigers Rotterdam op de allerbeste manier ontdekken. Gekruist door de Maas met vrije toegang naar zee staat Rotterdam bekend als de poort van Europa en de stad biedt indrukwekkende bezienswaardigheden zoals de Markthal, Erasmusbrug, SS Rotterdam, Museumpark en de Euromast. Al deze bezienswaardigheden zijn onderdeel van de City Sightseeing Rotterdam route die de bezoekers de mogelijkheid biedt om de hoogtepunten van de stad te zien tijdens een 60-minuten durende tour. Er zijn tickets voor zowel 24 uur en 48 uur die gebruikt kunnen worden bij alle 7 bushaltes in de meest interessante toeristische buurten. Het is een hop-on hop-off concept, wat betekent dat de bezoekers gedurende de tijd dat hun ticket geldig is, in en uit kunnen stappen wanneer zij dat willen. City Sightseeing Rotterdam begint met 2 bussen en biedt een zowel Engelstalige als Nederlandstalige gids.  

hopon willemsbrPetra van Driel, Managing Director van City Sightseeing Rotterdam, vertelt: “We hebben gemerkt dat Rotterdam te maken heeft met een toenemend aantal bezoekers en er was vraag naar dit soort toeristische diensten. Het is voor ons een genoegen om deze samenwerking met City Sightseeing Worldwide aan te gaan en op deze manier een internationaal merk naar onze stad te kunnen halen.”

Petra van Driel zegt ook: “City Sightseeing Rotterdam heeft voor 2016 een plan ontwikkeld met het doel om uiteindelijk niet 2 maar 3 dubbeldekkers in te zetten, uitgerust met GPS en een audiosysteem in 12 talen.”

Enrique Ybarra, CEO van City Sightseeing Worldwide vertelt over de nieuwe onderneming in Rotterdam: “In 2015 voegen we bijzondere nieuwe bestemmingen toe aan ons portfolio. Met St. Petersburg, Boedapest en nu Rotterdam kunnen we onze klanten een scala aan geweldige nieuwe steden aanbieden. We zijn heel blij dat we deze fantastische stad op de beste manier aan de bezoekers kunnen laten zien.”

City Sightseeing Worldwide is marktleider in hop-on hop-off city tours over de hele wereld. Dankzij strategische samenwerkingen met andere internationale bureaus, en lokale partners, is City Sightseeing Worldwide nu gevestigd in meer dan 100 steden, waaronder iconische steden zoals New York, Londen, Moskou, Rome, Barcelona, Sevilla, Boedapest, Dubai, Singapore, Edinburgh, Brussel, Amsterdam, St. Petersburg, Glasgow, Kaapstad en nu, Rotterdam.                                               
    
City Sightseeing Rotterdam
Adres         Van Vollenhovenstraat 15a
30156 BE Rotterdam
Nederland

Tickets        Te koop via de website, verschillende hotels en de VVV kantoren in Rotterdam/ Rotterdam info. Tevens staan bij de haltes ticket-verkopers te herkennen aan de rode Citysightseeing kleding
Prijzen    v.a. € 17,00 voor volwassenen, kinderen tot en met 11 jaar 50% korting
Website    www.citysighseeing-rotterdam.com

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

HOT

Laatst toegevoegd