DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Boutique Hotel AdriaticHet Adriatic Hotel is gevestigd in een iconisch gebouw: niet alleen gezichtsbepalend voor de prachtige Venetiaanse stad Rovinj; deze plek markeert het begin van georganiseerd toerisme naar deze geliefde kustplaats.   Het hotel van Maistra is gevestigd in de oude stad van Rovinj, dat al sinds 1963 in zijn geheel tot cultureel monument is verklaard. De grondige renovatie die onlangs is afgerond, moest de sfeer van het hotel bewaren waardoor de façade de originele uitstraling uit 1913 heeft. Binnen werd de oppervlakte vergroot en ging het aantal kamers van 27 naar slechts 18 kamers. En geen gewone kamers.

Gallery en Atelier Suites

De Atelier suites zijn geïnspireerd op de plek waar kunst tot stand komt en hebben uitzicht op de oude stad met de kleurrijke daken. De ‘Gallery’ suites zijn de penthouses op de hoogste verdieping en bieden een prachtig uitzicht over het eiland Sveta Katarina. Een plek om op het hoogste niveau van kunst te genieten. Want aan de wanden van elke suite, ook de Atelier suites, hangen meerdere originele kunstwerken. Deze zijn speciaal voor hotel Adriatic vervaardigd door gerenommeerde kunstenaars met werken die zijn tentoongesteld in prestigieuze musea en kunstverzamelingen in steden als Rome (MAXXI), New York (Drawing center en PS1), Wenen (Museum Moderner Kunst) en nog vele andere plaatsen.

Room Adriatic Hotel (3)Brasserie en café bar Adriatic
Het à la carte restaurant van Brasserie Adriatic is geïnspireerd op de Franse Rivièra en op smaak gebracht met lokale kruiden en ingrediënten. Café bar Adriatic is dé plek om na het slenteren door de vele steegjes op krachten te komen met koffie en gebak. Wie iets sterkers nodig heeft kan kiezen uit een opmerkelijk grote selectie whisky’s.

Maistra

Het Adriatic hotel is het nieuwste luxe aanbod in Istrië en is de grootste investering van Maistra dit jaar. De afgelopen jaren heeft Maistra het aanbod in de luxe categorie in Rovinj al sterk vergroot met de opening van design hotel Lone en Monte Mulini. Maistra is marktleider op het gebied van toeristische ondernemingen in Kroatië en heeft naast luxe hotels, ook resorts en campings in het portfolio.  Meer informatie op http://www.maistra.com/nl/hotels/adriatic_rovinj

Algemene informatie over Istrië op www.ontdekistrie.nl

Istrië op Google Maps:

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

HOT

Laatst toegevoegd