DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

beach volleyTijdens het WK beachvolleybal (26 juni t/m 5 juli) opende ‘The Hague Beach Stadium’ een heus Beachsport park met meer dan 10 sporten. Dit werd enorm gewaardeerd door de bezoekers. Daarom heeft het The Hague Beach Stadium besloten om de rest van het strandseizoen een permanent beach sportpark in te richten. Waar jong en oud tijdens een dagje strand terecht kunnen.

Het Beachsport park kent dezelfde openingstijden als The Hague Beachstadium en biedt tegen een kleine vergoeding de volgen sporten aan: beachvolleybal, beachtennis, beachkorfbal, slacklinen, frisbeeën, fitness (op afspraak), yoga (op afspraak) en thai chi (op afspraak). Eind juli komt daar fietsen op lowriders, beachvoetbal, basketbal en skateramp bij.

Toekomst visie

Rick van Oosterhout, verantwoordelijk voor The Hague Beach Stadium legt uit vertelt: “Het Beach sportpark past perfect in onze toekomstvisie. Het Beach Stadium moet de plek worden waar mensen niet alleen naar sport komen kijken, maar ook zelf sport beoefenen.

Om de strandsporters goed te faciliteren, hebben wij het stadion verbouwd. Sinds kort beschikt het stadion over het Huis van de Beachsport, een club met het mooiste uitzicht op het Scheveningse strand en het centercourt van het stadion.

Het Huis van de Beachsport moet de ontmoetingsplaats worden voor verenigingen en mensen die op het strand komen sporten. Je traint er letterlijk tussen wereldtoppers. Je kunt er niet alleen beachvolleyballen. Er is voor ieder wat wils. Van frisbeeën tot beachvoetbal, van yoga tot fitness. De ambitie is dat 15 sporten permanent worden aangeboden. Materiaal hoef je niet mee te nemen. Bezoekers kunnen bij ons professioneel materiaal gebruiken. Daarnaast kun je binnen allerlei topsportevenementen zoals de Tour de France op grote schermen volgen. Verbinden is voor ons hierbij belangrijk. Sportaanbieders uit de Haagse regio moeten zich bij ons thuis gaan voelen en het Beachstadium als (uitvals)basis gaan gebruiken voor hun activiteiten”

Topsport

Natuurlijk blijft topsport bij ‘The Hague Beach Stadium’ een grote rol spelen. Het streven is om 10 topsport- en 10 nationale evenementen per jaar te hosten. Dit seizoen staan, onder meer, nog de volgende evenementen op het programma:

18/7 – Les Mills Beach Workouts 2015

25/7 t/m 26/7 – NK Beach Soccer 2015 (toegang gratis)

12/8 t/m 13/8 – NK Beachtennis (toegang gratis)

15/8 – NK Beach Korfbal (toegang gratis)

28/8 t/m 30/8 - NK Beachvolleybal (toegang gratis)

Kortom, wil je komen sporten of naar sport komen kijken op de mooiste plek van Nederland? Check dan de website www.beachstadium.nl of de Facebook pagina https://www.facebook.com/thehaguebeachstadium voor meer informatie. Inschrijven voor fitness www.fitnessophetstrand.nl

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

HOT

Laatst toegevoegd