DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

interhome spanje barcelonaDe Noordkust van Barcelona wordt steeds populairder onder Nederlandse vakantiegangers. Dat bevestigt Interhome op basis van de nieuwste boekingscijfers. Onlangs opende de aanbieder van vakantiehuizen een nieuw servicekantoor in de badplaats Sant Vicenç de Montalt, in het hart van het gebied. Daarnaast breidde het bedrijf het aanbod uit met ruim 80 woningen, die inmiddels volop worden geboekt. Interhome voorziet een forse groei voor de regio.


 
Sant Vicenç de Montalt is als verblijfplaats geschikt voor gezinnen. Het biedt verschillende mogelijkheden om te leren zeilen of surfen en het beschikt over mooie zandstranden. Ook is er een 18-hole golfbaan in de buurt. Vanwege de gunstige ligging aan de kust en op slechts 30 kilometer van Barcelona, is de plaats ook een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de rest van Catalonië.
De nabijgelegen plaats Mataró heeft een grote haven en diverse historische gebouwen. Op 27 juli is hier het lokale dorpsfeest ‘Festa de les Santes’ met veel stand up comedy, live muziek en ‘correfocs’, dansgroepen die vuurwerk gebruiken bij hun optredens.

Voor wie in Augustus in deze regio verblijft is het ‘Fiesta Mayor’ in de wijk Gracia van Barcelona een must. Er is veel live muziek en er zijn grote parades en activiteiten voor jong en oud. ‘Fiesta Mayor’ begint op 15 augustus a.s. en duurt een week.
De komende tijd zal Interhome actief op zoek gaan naar meer aanbod in deze regio, omdat het niet alleen voor de zomer, maar juist ook voor het najaar een perfecte uitvalsbasis is om stad en strand met elkaar te combineren.
 
Kijk voor meer informatie op www.interhome.nl/spanje/barcelona-noord-kust

Barcelona - Google Maps:

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

HOT

Laatst toegevoegd