DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Icelandair Boeing757M.i.v. 2015: hele jaar door vluchten vanaf Brussel naar IJsland, de VS en Canada. Dankzij een toenemende vraag vanuit België zal Icelandair met ingang van dit jaar haar vluchtschema uitbreiden en het hele jaar vluchten aanbieden van en naar IJsland en Noord-Amerika. Met ingang van 25 oktober 2015 zal Icelandair drie vluchten per week uitvoeren op dinsdag, donderdag en zondag.

Seizoensgebonden vluchten sinds 2010

Icelandair voert al sinds 2010 seizoensgebonden vluchten uit en dit jaar vierde zij vijf jaar verbintenis met Brussels Airport. Deze zomer worden drie tot vijf vluchten per week uitgevoerd, tussen mei en oktober en deze worden zonder tussenpauze voortgezet. Er zal gevlogen worden op dinsdag, donderdag en zondag op de volgende tijden:

Vertrek Brussel 12:50u – Aankomst Reykjavik 15:15u

Vertrek Reykjavik 07:40u – Aankomst Brussel 11:50u

Comfort en twee bestemmingen in één met gratis stopover

Icelandair biedt zowel zakelijke reizigers als toeristen Wi-Fi toegang aan boord, persoonlijk in-flight entertainment, drie vliegklassen en twee check-in bagagestukken. De luchtvaartmaatschappij vliegt naar IJsland vanaf meer dan 20 Europese bestemmingen. Op Icelandair’s hub Keflavik International Airport kunnen passagiers overstappen op vluchten naar 15 bestemmingen in de Verenigde Staten en Canada. Icelandair is de enige maatschappij die reizigers de mogelijkheid biedt een stopover te maken van maximaal zeven nachten zonder extra toeslag. Een retourticket is vanaf €338,- te boeken inclusief belastingen, toeslagen en € 10,- service fee (voor boekingen op www.icelandair.nl).

Kosteloos omboeken

Icelandair biedt Belgische passagiers die reeds een vlucht geboekt hebben vanaf Amsterdam of Parijs met vertrek tussen 25 oktober 2015 en 17 maart 2016 de mogelijkheid hun vlucht kosteloos om te boeken naar vertrek vanaf Brussel (rondom de originele vertrekdata). Dit kan tot vrijdag 17 juli 17:00 uur Nederlandse tijd. Reisagenten kunnen hiervoor direct contact opnemen met Icelandair. Passagiers die direct bij Icelandair geboekt hebben kunnen contact opnemen met het callcenter: +32 (0) 800 76029 (uitsluitend vanaf een vaste telefoon).

Websites

Icelandair

www.icelandair.nl

Icelandair Stopover
www.icelandair.nl/flights/stopover/

 

Icelandair

Het routenetwerk van de nationale luchtvaartmaatschappij van IJsland is opgebouwd rond de hub Keflavik en bereikt met deze hub stedelijke gebieden aan beide zijden van de Atlantische Oceaan. De luchtvaartmaatschappij opereert vanuit haar thuisbasis IJsland en werkt continu aan een groeiend netwerk van internationale routes. Icelandair vervoerde in 2014 in totaal 2,6 miljoen passagiers op bijna 9.000 vluchten. In 2015 heeft Icelandair het grootste vluchtschema uit de geschiedenis van het bedrijf. Vanuit Amsterdam/Schiphol wordt Reykjavik dagelijks aangevlogen, ’s zomers loopt dat op tot zeventien keer per week. De vluchtduur is drie uur. In 2016 start Icelandair met een nieuwe route met vier vluchten per week: Chicago (maart). Icelandair biedt de mogelijkheid om zonder toeslag op het ticket een stopover van maximaal zeven dagen op IJsland te maken, dit is van toepassing op alle eindbestemmingen.

www.icelandair.nl

HOT

Laatst toegevoegd