DOMEIN TE KOOP - DOMAIN FOR SALE
Met of zonder content!
+/- 10.000 artikelenGeïnteresseerd stuur mij een email / Interested please send me an email

Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

ski lift´S WERELDS SNELSTE SKILIFT & SLAPEN BIJ DE ´HERMINATOR´. Hermann Maier. Wie kent hem nog? Een voormalig succesvolle Oostenrijkse alpineskiër die vanwege zijn imposante bouw de bijnaam Herminator kreeg, opent deze winter zijn 3* adeo Alpin Hotel met 85 kamers in St. Johann in de Kitzbüheler Alpen. De regio krijgt er nog eens 100 kamers bij met het sportieve en ecologische 3* Explorer hotel.

Verder telt het gebied verschillende nieuwe skiliften, waaronder de snelste lift ter wereld! Bovendien is dankzij de nieuwe gondelverbinding tussen Fieberbrunn in het PillerseeTal met Saalbach een van de grootste nieuwe samenhangende skigebieden van Oostenrijk ontstaan: Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

De Kitzbüheler Alpen zijn volop in beweging en presenteren deze winter een berg aan vernieuwingen en nieuwe ontwikkelingen om het de wintergast zo aangenaam mogelijk te maken. Voor het winterseizoen 2015/16 hebben alle Bergbahnen van het gebied samen 127,6 miljoen euro geïnvesteerd.

Extra sportieve en groene bedden

St. Johann in Tirol breidt deze winter flink uit met liefst 2 nieuwe hotels met samen 185 kamers. De toenmalige alpine skiërs Hermann Maier en Rainer Schönfelder zijn de boegbeelden van de adeo Alpin hotels, waarvan in januari het 3* adeo Alpin Hotel opent. Dit belooft een betaalbaar en gunstig familiehotel met 85 kamers te worden. Je boekt vanaf 102 euro per persoon 3 nachten in een tweepersoonskamer. http://www.kitzbueheler-alpen.com/de/st-johann/adeo-alpin-hotel-st-johann-tirol.html
Het andere is het 3* Explorer hotel met 100 kamers - allemaal even groot - verdeeld over 4 verdiepingen. Het duurzame hotel is een gecertificeerd passiefhuis-hotel: dankzij het minimale energieverlies en maximale energiewinning, is de energiebalans 100% klimaatneutraal. Dat is in de hotellerie uitzonderlijk. http://www.explorer-hotels.com

Snelste stoeltjeslift wereldwijd

De Jochbahn in SkiWelt Brixen im Thale is vanaf deze winter de snelste skilift ter wereld. Het belooft 3.000 personen per uur te transporteren met een snelheid van 6 meter per seconde (tot nu toe 2,4 meter per seconde). De moderne en duurzame lift die deels op zonne-energie draait, legt ruim de dubbele afstand af van de oude sleeplift. Meer informatie op http://www.skiwelt.at/de/skiwelt-neuerungen.html  

Ook bouwen ze de Schernthannbahn op de Hohen Salve in de SkiWelt en investeren ze verder in de verbetering van de sneeuwvoorzieningen. De totale investeringskosten van de SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental komen neer op 51 miljoen.

Nog meer pisteplezier

ski lift 2Nieuwe pistes, nieuwe lift en nieuwe sneeuwvoorzieningen. Met het project Brunn ontstaat er in het skigebied Kirchberg/Kitzbühel liefst 5% meer pistenoppervlakte. Er komen 3 nieuwe pistes (categorie: donkerblauw, rood en zwart) bij met samen 7,2 km. Om die pistes indien nodig van kunstsneeuw te voorzien is een eigen ´Speicherteig´ aangelegd met een capaciteit van 85.000m3. Niet in de laatste plaats zal er een nieuwe 8persoons stoeltjeslift komen met echte lederen bekleding (tegen uitglijden) en een snelheid van 5 meter per seconde. De Bergbahn AG Kitzbühel investeert ook in de verbetering van de sneeuwvoorzieningen en in diverse andere projecten in de gastronomie, IT en mobiele machines. Een investering van 26,6 miljoen euro.

Skicircus: eindeloos skiën

Het kan niet op! Met de nieuwe 10 persoonsgondel TirolS is het skigebied van Fieberbrunn met Saalbach Hinterglemm Leogang verbonden. Onder de naam Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn behoort dit nieuwe skigebied met 270 km piste en 70 liften nu tot een van de twee grootste skigebieden van Oostenrijk. Kijk hier voor een video van de bouwvoortgang.  

De Kitzbüheler Alpen beslaan vier vakantiegebieden: Brixental, St. Johann in Tirol, Hohe Salve en PillerseeTal. De in het totaal 20 oorden rondom Kitzbühel, waaronder bekende plaatsen als Kirchberg, Hopfgarten, St. Johann in Tirol en Fieberbrunn, zijn typerend voor bewaarde Tiroolse charme. Een sterk punt van deze bestemming is het omvangrijke aanbod voor families, wandelaars, outdoor- en sportliefhebbers. Het moderne skigebied met ongeveer 1.000 km skipiste, hoort bij de besten van de wereld. Niet voor niets behoort de bestemming tot de bekendste vakantieoorden van Oostenrijk en noemt het zichzelf ´einfach bärig´ (= gewoon cool)! www.kitzbueheler-alpen.com  

HOT

Laatst toegevoegd