Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

hiswaNa het vertrek van de Tall Ships is volgende week het podium voor een evenzeer tot de verbeelding sprekende Parade van Primeurs in de watersport. Een wereld aan onderwerpen ligt voor het opscheppen op de HISWA te water. Wij helpen u graag bij de invulling van reportages en interviews en begroeten u graag in de perskamer.

Wat kunt u o.a. verwachten in Amsterdam Marina:

- vanaf nu t/m 31 augustus: opbouw beurs/aanvoer 300 zeil- en motorboten en sloepen, waarvan meer dan 50 primeurs. Wij verlenen u graag alle assistentie/faciliteiten om aansprekend (beeld)materiaal te maken.

- maandagavond 31 augustus vanaf 17.30 uur: aan de vooravond van de beurs, generale repetitie Amsterdam City Swim op locatie HISWA te water.

- dinsdag 1 september, 10.30 - 11.30 uur: officiële opening beurs, spectaculair schouwspel waarin de volle breedte van de watersport live tot leven komt. M.m.v. twee vrouwelijke boegbeelden in de Nederlandse watersport: Carolijn Brouwer, met Team SCA deelnemer Volvo Ocean Race 2014-2015 en schipper in de Fastnet Race, en Marianne Zwagerman, schrijver en actief watersporter met een missie: 'vrouwen aan het roer op het water!'

- dinsdag 1 september, 11.30 - 13.00 uur: 'Ik wil een boot... Hebben of Delen?' ANWB presenteert onderzoek naar gedeeld bootbezit; prominenten gaan in debat over nieuwe kansen voor de watersportindustrie.

- dinsdag 1 - zondag 6 september: Suppen is het nieuwe surfen; een sloep de droom van young executives; fiere Optimisten; manoevrouwen doen het beter; zó makkelijk is instappen in watersport... en nog veel meer: een boordevol programma met nieuwswaardige, (on)verwachte, (on)bekende en vooral inspirerende activiteiten voor startende en ervaren watersporters.

http://www.hiswatewater.nl

HOT

Laatst toegevoegd