Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Promotie van het Donaugebied op Fiets- en Wandelbeurs in Utrecht en Gent


Het Donau Competentie Centrum (Danube Competence Center/DCC) zal zijn aanbod dit jaar presenteren tijdens de Fiets- en Wandelbeurs in Utrecht (11-12 februari) en in Gent (18-19 februari). Het Donau Competentie Centrum is een non-profit organisatie die het grensoverschrijdend toerisme in de Donaulanden bevordert. Een van de belangrijkste resultaten is de ontwikkeling van de Donau Fietsroute die onderdeel vormt van de route Eurovelo 6.

In samenwerking met de Deutsche Donau, het Nationaal Bureau voor Toerisme van Servië en touroperator Odysseia uit Bulgarije, presenteert het Donau Competentie Centrum de verschillende fietsmogelijkheden in de Donauregio en de talrijke bezienswaardigheden en attracties langs de Eurovelo 6. Er zijn diverse brochures, gidsen en kaarten beschikbaar en sinds kort is er tevens een nieuwe app EuroVelo 6: Danube Cycle Route, die alle informatie biedt voor het organiseren van een fietstocht langs de Donau. Naast fietstoerisme kan men ook kennismaken met de mogelijkheden voor actieve vakanties in het algemeen in de landen Duitsland, Servië en Bulgarije.

Het Donau Competentie Centrum is aanwezig op de Fiets- en Wandelbeurs in Utrecht op 11 en 12 februari op standnummer 4.C.60 en in Gent op 18 en 19 februari op standnummer C.74

Voor meer informatie: www.danube.travel en www.danubecc.org

HOT

Laatst toegevoegd