Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Nijntje in Hotel Des Indes Den Haag 2Hotel Des Indes, a Luxury Collection Hotel, heeft samen met ex-GTST acteur, presentator en bekende Hagenaar Bas Muijs, vele Nijntje-fans gisteren een onvergetelijke middag bezorgd. Om de zestigste verjaardag van Nijntje te vieren organiseerde Hotel Des Indes een speciale editie van de Nijntje High Tea, waarbij Bas Muijs op de trappen van de Hotel Des Indes Lounge heeft voorgelezen uit de speciale Nijntje-boekjes over Den Haag: Nijntje An Zei en Aupa en Auma Pluis.

Ter ere van Nijntje’s zestigste verjaardag, organiseert Hotel Des Indes elke zondag- en woensdagmiddag een driegangen Nijntje High Tea, deze wordt nog geserveerd tot en met 30 september. Ook staat een groot beeld van Midzomernacht Nijntje onderaan de trappen van de Hotel Des Indes Lounge, gemaakt door kunstenaar Mark Janssen.

Na het voorlezen konden de kinderen spelen en knutselen met Nijntje-spullen en op de foto met Midzomernacht Nijntje en Bas Muijs, terwijl de ouders genoten van de driegangen High Tea.

Hotel Des Indes pop-up museum
Naast de Nijntje High Tea staan er de komende maanden ook een aantal andere evenementen op de planning voor Hotel Des Indes. Zo kunnen geïnteresseerden VIP-kaarten reserveren om tijdens Prinsjesdag, dinsdag 15 september, op de tribune van Hotel Des Indes te kijken naar de optocht van de Gouden Koets. Na de optocht kunnen gasten genieten van een vorstelijke High Tea. Verder opent Hotel Des Indes van 12 t/m 14 september in de historische Balzaal en Salon Paul Kruger een pop-up museum. Deze tijdelijke tentoonstelling staat geheel in het teken van de geschiedenis van het hotel, zijn historische gasten en natuurlijk Prinsjesdag.

Private Sylvester Suites
Ook de inmiddels beroemde kerst en eindejaarsprogrammering van Hotel Des Indes is bekend. Naast het ontsteken van de lichtjes in de Des Indes-kerstboom, de Kerst- & Eindejaars High Tea en het Kerstdiner, kan iedereen dit jaar voor het eerst exclusief de Presidentiele Suite van Hotel Des Indes afhuren met familie en vrienden. Gasten krijgen beschikking over een privébutler en hebben fantastisch uitzicht vanaf hun eigen dakterras op het vuurwerk boven de skyline van Den Haag.

Kijk hier voor meer informatie over het programma van Hotel Des Indes voor de komende maanden.

Kijk voor meer informatie over Hotel Des Indes op http://www.hoteldesindes.nl

Over The Luxury Collection Hotels & Resorts
The Luxury Collection® is een collectie van hotels en resorts die unieke, authentieke ervaringen bieden om blijvende en dierbare herinneringen te creëren. The Luxury Collection biedt internationale reizigers toegang tot de meest onderscheidende en uitzonderlijke bestemmingen ter wereld. Elk hotel en resort is uniek en bestaat uit een prachtig decor, onberispelijke service en is van alle gemakken voorzien om gasten een unieke ervaring te bezorgen. The Luxury Collection ontstond in 1906 onder de merknaam CIGA als een verzameling van Europa's meest iconische gebouwen. Momenteel is The Luxury Collection een merk met een schitterende samenstelling van meer dan 90 hotels en resorts in bruisende steden en spectaculaire bestemmingen, verspreid over 30 landen ter wereld. The Luxury Collection bevat prijswinnende hotels en resorts die continu de verwachtingen van gasten overtreffen door ongeëvenaarde service, stijl en klasse te bieden in een klassieke en unieke omgeving. Al deze hotels, waarvan er een aantal al vele eeuwen oud zijn, zijn internationaal erkend als 's werelds beste hotels. Voor meer informatie kunt u terecht op www.luxurycollection.com.

Hotel des Indes op Google Maps:

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

HOT

Laatst toegevoegd