Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

icelandairVanaf mei 2016 4 keer per week naar tweede grootste stad van Canada.  Vanaf mei 2016 4 keer per week naar tweede grootste stad van Canada. Icelandair voegt een vijfde Canadese bestemming toe aan haar routenetwerk: vanaf mei 2016 vliegt de luchtvaartmaatschappij vier keer per week op de tweede grootste stad van Canada, Montreal.

Van mei tot en met november vliegen passagiers op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag vanuit Keflavik rechtstreeks op Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport (YUL). Montreal is de zestiende bestemming van Icelandair in Noord-Amerika.

Vijfde Canadese bestemming
Icelandair startte in 1998 met haar eerste Canadese vluchten op Halifax. Het aantal vluchten naar Canadese steden is gestaag gegroeid sinds het tekenen van de Aeronautical Agreement tussen IJsland en Canada in 2007. Sindsdien zijn Toronto, Edmonton en Vancouver toegevoegd aan het routenetwerk. “We denken dat Montreal erg goed aansluit bij ons routenetwerk en onze positie versterkt. We bieden een kosteneffectieve manier van reizen tussen Montreal en alle grote Europese steden met een overstap op Keflavik, zowel voor toeristen als zakenreizigers”, zegt Birkir Hólm Guðnason, CEO van Icelandair. “Met Montreal openen we opnieuw een nieuwe markt voor het IJslandse toerisme en promoten we tegelijkertijd de bezienswaardigheden van Montreal.” De vluchtduur vanuit IJsland naar Montreal bedraagt 5 uur.

Zakelijk hart en cultureel centrum
montreal icelandMontreal is de tweede stad van Canada en de grootste stad van de provincie Quebec. De metropoolregio telt zo’n vier miljoen inwoners, is Franstalig en is vernoemd naar de midden in de stad gelegen heuvel Mont Royal. Montreal heeft een groot zakelijk hart en staat bekend om haar grote aanbod in kunst en cultuur.

Nieuwe bestemmingen
Naast de toevoeging van de eerder aangekondigde nieuwe bestemming Chicago en nu Montreal, introduceert Icelandair in maart 2016 ook vier wekelijkse vluchten van en naar het Schotse Aberdeen. Eerder dit jaar startte Icelandair al met vluchten naar Portland en Birmingham. Een retourticket Amsterdam – Montreal is te boeken vanaf €611.

Websites
Icelandair
http://www.icelandair.nl

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Icelandair
Het routenetwerk van de nationale luchtvaartmaatschappij van IJsland is opgebouwd rond de hub Keflavik en bereikt met deze hub stedelijke gebieden aan beide zijden van de Atlantische Oceaan. De luchtvaartmaatschappij opereert vanuit haar thuisbasis IJsland en werkt continu aan een groeiend netwerk van internationale routes. Icelandair vervoerde in 2014 in totaal 2,6 miljoen passagiers op bijna 9.000 vluchten. In 2015 heeft Icelandair het grootste vluchtschema uit de geschiedenis van het bedrijf. Vanuit Amsterdam/Schiphol wordt Reykjavik dagelijks aangevlogen, ’s zomers loopt dat op tot zeventien keer per week. De vluchtduur is drie uur. In 2016 start Icelandair met drie nieuwe routes: Chicago (maart), Aberdeen (maart) en Montreal (mei). Icelandair biedt de mogelijkheid om zonder toeslag op het ticket een stopover van maximaal zeven dagen op IJsland te maken, dit is van toepassing op alle eindbestemmingen.

http://www.icelandair.nl

Montreal - Québec, Canada (234 accommodaties)

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

HOT

Laatst toegevoegd