Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

cadzandTopchefs Sergio Herman, Syrco Bakker & company zetten foodregio Zeeland in nieuw perspectief.  Zeeuws-Vlaanderen is een jaarlijks nieuw culinair evenement rijker! Voortaan is het mogelijk om in de duinen van Cadzand nóg meer te genieten van al het goeds dat de regio op culinair gebied te bieden heeft. Op maandag 7 september aanstaande vindt namelijk de eerste editie van Foodfest, een initiatief van Stichting Inspired Events plaats in samenwerking met tientallen partners die houden van eerlijk, lekker en ambachtelijk eten.

Sergio Herman, Syro Bakker & Co

Dit unieke foodfestival is één van de eerste projecten van Stichting Inspired Events opgericht door niemand minder dan topchefs Sergio Herman (Pure C/The Jane), Syrco Bakker (Pure C/Syrco.nl), collega-ondernemers Mark Labruyere van Delica Licious en Petra Gorthmanns van Strandhotel in Cadzand-Bad. Foodfest moet inspireren en de Zeeuws-Vlaamse foodregio promoten. Het evenement is niet alleen bedoeld om samen te genieten, maar ook om inspiratie op te doen door elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Dit kan in de VIP Lounge maar ook gewoon in de duinen. Daar is de toegang gratis. Alle liefhebbers van eten en drinken zijn van harte welkom.

Stories of food

cadzand 2Tijdens Foodfest worden niet alleen (h)eerlijke en verse producten geserveerd. Onder anderen tatoeëerder Henk Schiffmacher, schrijfster Ellemieke Vermolen, de Vlaamse tv-chef Sophie Dumont, kweker Dieneke Klompe en dp en Sergio Herman himself delen een verhaal over hun relatie met (ambachtelijk) eten. Kortom, wie tijdens een inspirerend event, in goed gezelschap lekkere gerechten wil proeven en daar met de blote voeten in het zand van wil genieten zit de tweede maandag van september gebeiteld in Cadzand-Bad.

Boek het hotel online

Aanvang en route

Foodfest vindt plaats van 12:00 uur tot 23:00 uur ter hoogte van Pure C/Strandhotel in Cadzand-Bad. Vanaf 12.00 uur is het strand waar ook Pure C gevestigd is omgetoverd tot een uitgebreide foodmarket waar alle zintuigen worden geprikkeld. Rond de klok van 13:30 uur wordt per boot het ‘eerste’ mandje oesters aan wal gebracht en aan co-founder van de Stichting Inspired Events, Sergio Herman overhandigd.

De route naar Foodfest vindt u hier; http://www.strandhotel.eu/nl/contact/route.

Volg Inspired Events en Foodfest online:
Website: www.inspiredevents.nu

Cadzand-Bad - Nederland (11 accommodaties)

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

HOT

Laatst toegevoegd