Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Er gaat een wereld open voor degene die zich verdiept in het onderwerp van de verdwenen dorpen in Nederland. Een wereld van grote en kleine gebeurtenissen en spannende verhalen. Maar ook een wereld van veel narigheid en ellende voor de inwoners van de dorpen die om wat voor reden dan ook moesten verdwijnen.

Voorbeelden:
Moggershil (Muggershil, Mokershil) is een verdronken dorp op het eiland Tholen in het voormalige Graafschap Zeeland. Het dorp kwam vermoedelijk onder water op 1 november 1570 bij de Allerheiligenvloed.

Twee stormvloeden in de 16e eeuw, de Sint-Felixvloed op 5 november 1530 en de Allerheiligenvloed op 2 november 1532 teisterden Noord-Beveland, en hierbij verdween ook Campen in zee.

Oterdum was een dorp in de gemeente Delfzijl in de Nederlandse provincie Groningen. Het lag tussen Delfzijl en Termunten in de historische Oosterhoek. Het is in de jaren zeventig van de twintigste eeuw volledig afgebroken om plaats te maken voor een verbreding van de zeedijk van de Eemsmonding, die op deltahoogte moest worden gebracht. Ook zou het industriegebied Oosterhorn doorlopen tot hier, maar het terrein ligt nog braak.

Oterdum Hoodstraat