Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Malé (މާލެ) is de hoofdstad van de republiek der Maldiven. Deze stad, met in 2006 meer dan 104.000 inwoners, bevindt zich op het eiland Malé, onderdeel van het Kaafu-atol, en beslaat het gehele eiland. Het eiland meet slechts 1 bij 1,7 km en is volledig volgebouwd. Het is het economische en bestuurlijke hart van de Maldiven.

De Maldiven of Malediven, officieel de Republiek der Maldiven, vormen een eilandengroep bestaande uit 1190 koraaleilanden, gegroepeerd in 26 atollen in de Indische Oceaan ten zuidwesten van India. De eilanden liggen verspreid over een oppervlakte van circa 90.000 km², maar de totale landoppervlakte is slechts een kleine 298 km². Het grootste eiland is 5 km² groot en er zijn er maar negen die groter zijn dan 2 km². Tweehonderd eilanden zijn bewoond en nog eens 88 vormen toeristenoorden.

Voor meer informatie zie ook onder de kaart

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

In de 12e eeuw werd de bevolking van de Maldiven bekeerd tot de Islam. Voor die tijd was het eiland al wel bewoond maar daarover is erg weinig bekend. Toen in de 20e eeuw de monarchie werd afgeschaft, werd de stad onder president Ibrahim Nasir geheel geherstructureerd. Hierbij werd het koninklijk paleis afgebroken, samen met de stadsmuren en een fort. Het landoppervlak werd met 1/3 vergroot.
 


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com

Andere citymaps