Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Landal Mooi ZutendaalLandal Mooi Zutendaal vanaf nu te boeken. Landal GreenParks breidt uit met een nieuw park in België: Landal Mooi Zutendaal. Dit park is gelegen net over de Nederlands-Belgische grens op 12 km afstand van Maastricht in de groenste gemeente van Belgisch Limburg en aan de rand van Nationaal Park Hoge Kempen. Vanaf 4 januari 2016 kunnen de eerste gasten er terecht, maar er kan vanaf vandaag al worden gereserveerd.

Het reeds bestaande park beschikt momenteel over 170 recreatiewoningen, variërend van luxueuze moderne wellness accommodaties – ontworpen door Jan des Bouvrie – tot charmante houten villa’s en chalets. Daarnaast zijn er 100 riante campingplaatsen. In 2017 staat nog een uitbreiding met ca. 60 woningen gepland. Verder beschikt het park over een overdekt- en openluchtzwembad, Grand Café, diverse binnen- en buitenspeeltuinen en een avonturenbos.

Landal Mooi ZutendaalDe omgeving van Landal Mooi Zutendaal biedt een uitgebreid netwerk van fiets-, wandel- en ruiterpaden en charmante steden als Hasselt en Tongeren. Met trekpleisters als het openluchtmuseum Bokrijk, het Blotevoetenpad en Plopsa Indoor zullen kinderen zich in Belgisch Limburg geen seconde vervelen.  Het park is voor cultuurliefhebbers een uitstekende uitvalsbasis voor het bezoeken van de verschillende musea, cultureel erfgoed en het Limburgse mijnverleden.

“Landal Mooi Zutendaal is de derde Landal bestemming in België en we zijn verheugd om zo’n mooi park op zo’n mooie locatie te kunnen toevoegen aan ons aanbod. In deze regio is voor Landal-gasten veel te ontdekken op het gebied van natuur en cultuur,” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Vacation Rentals. Landal beheert en exploiteert 74 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije met in totaal ca. 12.000 vakantieaccommodaties. Daarnaast beschikt Landal over 1.345 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,3 miljoen gasten 11,9  miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.650 medewerkers.

www.landal.nl

Zutendaal-België (6 accommodaties)

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

HOT

Laatst toegevoegd