Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

machu picchuMACHU PICCHU VIERT FEEST - Machu Picchu heeft iets te vieren! Vandaag is het namelijk precies 8 jaar geleden dat 100 miljoen mensen via de stichting New 7 Wonders stemden op Machu Picchu als een van de 7 nieuwe wereldwonderen. Expedia heeft onder andere de Heilige Vallei in Peru, met daarin Cusco en Machu Picchu bijzonder mooi in beeld gebracht in een videoserie over de beste toeristenattracties in Zuid Amerika. Om dit te kunnen realiseren heeft PromPeru Expedia geholpen met het verkrijgen van de juiste film vergunningen.

 Machu Picchu ligt op bijna 2.500 meter hoogte en is vaak in een sluier van mist gehuld. Zo ook op de regenachtige dag dat de producers de eeuwenoude Inca-stad bezochten.

De video neemt je ook mee naar Cusco. De koloniale stad Cusco was vroeger de hoofdstad van het Incarijk. In Cusco vind je een mooi landschap en een rijke architectuur en archeologie met als hoogtepunt de prachtige de Kathedraal van Cusco en de La Compania kerk op Plaza de Armas.

De filmbeelden van de mysterieuze ruïnes en de door UNESCO-beschermde stad Cusco worden begeleid door panfluit melodieën en Spaanse gitaar die zo kenmerkend zijn voor Peru.

De Expedia reisfilm genaamd Cusco & Machu Picchu Vacation Travel Guide is hier te bekijken: