Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

De GTK-XB5 en MHC-V77DW maken van iedere gelegenheid een ultiem feestje.

·         Met een groot vermogen en EXTRA BASS brengen deze speakers ieder feestje tot leven

·         Ingebouwde lichteffecten geven de dansvloer sfeer

·         Compact ontwerp en eenvoudig te vervoeren

De GTK-XB5 en MHC-V77DW zijn de nieuwe partyspeakers in het High Power Audio-assortiment. Deze brengen het gevoel van een club of festival naar iedere kamer of achtertuin. Met een zeer krachtig geluid, een goede verlichting en een draadloze verbinding komt de dansvloer gegarandeerd tot leven.

Deze luidsprekers met een groot vermogen zijn ideaal voor liefhebbers van EDM (elektronische dansmuziek), aangezien met één druk op de knop de bas nog hoger gezet kan worden. Sony’s DSEE (Digital Sound Enhancing Engine) zorgt ervoor dat de kwaliteit van gecomprimeerde bestanden geoptimaliseerd wordt. Wat het luidsprekersysteem nog leuker maakt, is dat met de personaliseerbare verlichtingsfuncties en diverse geluidseffecten een persoonlijk feestje gebouwd kan worden.

Extra Bass

sony partySony’s EXTRA BASS-technologie voegt een diep en pittig basgeluid toe aan het XB5 High Power Audiosysteem. Deze nieuwe aanvulling op het EXTRA BASS-assortiment is het kleine broertje van de populaire GTK-XB7. Het is een compact ontwerp met één omkasting, die nu 20% kleiner en lichter is. Hierdoor is de luidspreker gemakkelijk te verplaatsen en kan stereogeluid ofwel verticaal, ofwel horizontaal opgesteld worden. Dit tezamen met de cruciale functies van hoge geluidsdruk en flitslichteffecten.

De lijnverlichting wisselt van kleur en loopt synchroon met de beat van de muziek. Aan het zwart, rood en blauw wordt een nieuwe groene luidsprekerkleuroptie toegevoegd; voor iedereen wat wils dus.

Door de SongPal-app te gebruiken kunnen effecten zoals de verlichting rechtstreeks vanaf de smartphone geselecteerd worden. En met Bluetooth of one-touch NFC-connectie is een draad overbodig. Uiteraard kan echter nog altijd een draadverbinding gemaakt worden via de audio-in aansluiting.

Wat is er beter dan één luidspreker om te knallen op je feest? Twee luidsprekers! Gebruikers kunnen eenvoudig het aantal speakers uitbreiden en het stereogeluid schakelen in de Speaker Pairing-functie.

Personaliseer de dansvloer

De grotere en stoerdere V77 is een all-in-one oplossing die een krachtige bas produceert op een eenvoudig te besturen manier. Het plaats besparende design maakt het gemakkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes en de handgreep. En Fiesta-modus optimaliseert de muziek voor een meer verspreid geluid, perfect voor een tuinfeestje of een BBQ.

Met ingebouwde Wi-Fi zijn streamingapps zoals Google Cast en Spotify Connect te gebruiken. Met Wireless Party Chain zijn tot wel 10 speakers draadloos te verbinden via Wi-Fi. Uiteraard met gesynchroniseerd geluid en licht voor de ultieme feestervaring.

De V77-stralen verlichten de hele ruimte met meerdere kleuren van het plafond tot de vloer, op het ritme van de beat. En met gesture control blijven dezelfde interactieve functies behouden als van diens voorganger, de MHC-V7D. Het nieuwe aan deze opvolger is een speciale verlichtingsfunctie, verbeterde design een spatbestendig bovenoppervlak.

sony party 2Een betere connectiviteit betekent dat deze superluidspreker meerdere bronnen kan afspelen via HDMI-verbinding, Bluetooth en NFC, met een simpele druk op de knop. Daarnaast is er zowel audio in als CD/DVD, USB, 2 microfooningangen en een FM-tuner.

GTK-XB5 heeft een consumentenprijs van € 250.

MHC-V77DW heeft een consumentenprijs van € 700.

Deze systemen zijn verkrijgbaar vanaf oktober 2016.