Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

JBL Reflect Respons blueJBL® introduceert ‘s werelds eerste in-ear hoofdtelefoon met motion sensor controle; de Reflect Response™
JBL Reflect Response is voorzien van innovatieve technologie met motion sensor controle om muziek te bedienen zonder hoofdtelefoon aan te raken.

Mobile World Congress, Barcelona – HARMAN introduceert de JBL Reflect Response™: ‘s werelds eerste in-ear Bluetooth hoofdtelefoon met motion sensor controle door een handbeweging langs je oor. Je hoofdtelefoon bedienen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Niet langer gedoe met het vinden van kleine bedieningsknoppen op je hoofdtelefoon om van liedje te veranderen of een telefoongesprek op te nemen. Klinkt ideaal? De JBL Reflect Response zorgt voor totale vrijheid tijdens jouw workout dankzij de motion sensor, waarbij je met een simpele zwaai met de hand de hoofdtelefoon bedient. Je kunt audio afspelen of pauzeren, tracks bedienen en telefoongesprekken opnemen.

Ideaal voor sporten

De JBL Reflect Response is de ideale hoofdtelefoon voor atleten, dankzij het ergonomische sport design. De in-ears zitten erg comfortabel en lopen achter de nek door, daarbij is de hoofdtelefoon zweetbestendig en geeft het kenmerkende JBL geluid weer. De hoofdtelefoons zijn beschikbaar in de kleuren, rood, blauw, groen en zwart en zijn voorzien van reflecterende kabels voor outdoor activiteiten in de avond. Niet alleen handig, maar ook nog trendy!

Design in één

De JBL Reflect Response sluit perfect aan op je oren en kun je uren lang comfortabel dragen dankzij het gepatenteerde ergonomische design. De hoofdtelefoons vallen niet uit het oor en blijven zitten tijdens zware inspanningen door het slanke gestroomlijnde ontwerp. En via Bluetooth kun je tot 8 uur genieten van jouw favoriete muziek.