Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Reizen Waes: vanaf vrijdag 10 februari wekelijks om 20.25 uur bij de VPRO op NPO3

In het derde seizoen van Reizen Waes trekt Tom Waes opnieuw naar plekken die de gemiddelde toerist links laat liggen. Tom is een ervaren reiziger, maar toch staan er nog heel wat speciale bestemmingen op zijn verlanglijst.

Ook dit seizoen heeft Tom tienduizenden kilometers afgelegd; hij maakt een roadtrip door Georgië, verkent het onbekende binnenland van Haïti en rijdt langs de verlaten snelwegen van het noorden van de VS. Maar de langste route legt Tom af door China. In amper drie weken legt hij bijna 6.000 kilometer af, van de oostkust van Shanghai tot aan de grens met Tibet. Meteen ook de langste reis die Tom ooit voor Reizen Waes maakte.
 
De negen nieuwe reisverhalen in het nieuwe seizoen van Reizen Waes zijn vanaf 10 februari wekelijks te zien bij de VPRO op NPO3 en na afloop terug te zien op
vpro.nl/reizenwaes.

Aflevering 2: Bangladesh (17 februari)
Bangladesh is één van de armste en meest dichtbevolkte landen ter wereld, geteisterd door overstromingen. Toch wil het land op termijn veel meer toeristen trekken. Tom gaat op avontuur en zoekt uit of Bangladesh daar ook echt klaar voor is.

Reizen Waes: vanaf 10 februari elke vrijdag om 20.25 uur bij de VPRO op NPO3. Vanavond de eerste aflevering (Sierra Leone).

HOT

Laatst toegevoegd