Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Kapitaalinjectie maakt enorme groei mogelijk in in Frankrijk en Oost-Europa

Secret Escapes heeft bekend gemaakt van start te gaan in vier nieuwe markten; Frankrijk, Slowakije, Hongarije en Tsjechië. In Frankrijk zal Secret Escapes onder de naam Evasions Secrètes worden gelanceerd.

De uitbreiding naar Frankrijk en Oost-Europa, evenals de groei op de Aziatische markt, is onder meer het gevolg van een substantiële kapitaalinjectie van $60 miljoen door Google Ventures en Octopus Investments in 2015. De uitbreiding is in lijn met de strategie van Secret Escapes om ‘s werelds nummer 1 website te zijn voor betaalbare reisinspiratie.

In het afgelopen jaar is Secret Escapes onder meer van start gegaan in Nederland en België, Spanje en Italië. In die markten zijn inmiddels ruim 3,5 miljoen nieuwe leden geworven. Met meer dan de helft van de leden buiten het Verenigd Koninkrijk heeft Secret Escapes naast hoofdkantoren in Londen en Berlijn recent verschillende local offices geopend in Azië, de Verenigde Staten en recent ook in Amsterdam.

Secret Escapes biedt leden tot wel 70% exclusieve korting op luxe hotels en vakanties. Het online reisplatform werkt samen met geselecteerde reisbureaus en luxe hotels wereldwijd. Met meer dan 19 miljoen leden is Secret Escapes de Europese marktleider in members-only online luxe hotel- en reisaanbiedingen. Aanmelden is gratis en de deals geven gegarandeerd de laagste onlineprijzen. Naast exclusieve kortingen worden ook extra’s zoals een kamer-upgrade, een diner, een fles champagne of een spabehandeling aangeboden. Secret Escapes is actief in Nederland en België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Polen, Italië, Spanje, de V.S., Singapore, Hong Kong, Maleisië, Indonesië, Frankrijk, Slovenië, Hongarije en Tsjechië. Zie voor meer info www.secretescapes.nl of www.secretescapes.be.

HOT

Laatst toegevoegd