Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

Belvilla Vakantiehuizen

Belvilla - Vakantiehuizen op vakantieparken

Ontdek bungalowparken, landgoederen en résidences in heel Europa. Belvilla biedt vakantiehuizen op vakantieparken in heel Europa. Het aanbod vakantieparken is divers, van groot en luxe met veel faciliteiten tot kleinschalig en rustig. Kies uit onze vakantieparken, -dorpen, kasteeldomeinen, landerijen en residences in onder andere Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Italië, en Duitsland.

Andalusië - Belvilla Vakantiehuizen

Andalusië of Andaloesië (Spaans: Andalucía) is een van de 17 autonome regio's van Spanje. In 2012 had het een inwonertal van 8.449.985, en is daarmee de grootste Spaanse autonome regio naar inwoneraantal. De hoofdstad van Andalusië is Sevilla. Andalusië is gelegen in het zuiden van Spanje. Het gebied grenst in het noorden aan Extremadura en Castilië-La Mancha, in het oosten aan Murcia, in het zuiden aan de Middellandse Zee en Gibraltar, en in het westen aan Portugal en de Atlantische Oceaan.

Belvilla - Vakantiehuizen in Duitsland

Wat dacht je van een tochtje over de Rijn langs sfeervolle dorpjes met typische vakwerkhuizen, Weinstuben en traditionele kerstmarkten? Vanuit een vakantiehuis in Duitsland hoef je je geen moment te vervelen! Alles is mogelijk van hippe steden zoals Hamburg en Berlijn tot knusse bergdorpjes in het Zwarte Woud. Ook voor romantiek ben je in Duitsland aan het juiste adres.

Belvilla - Vakantiehuizen in Portugal

Vakantie in Portugal staat voor zon, zee, strand, maar ook een rijke cultuur en een prachtig binnenland. Geniet vanuit je vakantiehuis in Portugal van de mogelijkheden die dit veelzijdige land te bieden heeft. Wat denk je van de sprookjespaleizen in Sintra, de ongerepte natuur, olijfbossen, bergen, wijngaarden, traditionele boerendorpjes en historische steden vol monumenten.

Belvilla - Vakantiehuis Kalterherberg

Dit prachtig gelegen groepshuis ligt iets wat verscholen, heerlijk vrij in de prachtige natuur, omgeven door bebost heuvellandschap. Privacy gegarandeerd! Omdat het hier een voormalig hotel betreft beschikken alle slaapkamers over een eigen badkamer en TV. Verder heb je een heerlijke wellnessruimte met fitnessapparatuur en sauna ter beschikking.