Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 1.300.000 accommodaties over de hele wereld.

Rotterdamse burgemeester Aboutaleb bezoekt tentoonstelling in Osaka

elseflyDé Fly-In voor de vrije luchtsportdisciplines – en voor het publiek! Op vrijdag 25 en zaterdag 26 september vindt een uniek luchtsportevenement plaats: Elsefly; nu voor het eerst bij De Strandhoeve (Blokzijl). Para-motors, MLA's, luchtballonnen, delta- en schermvliegers komen meerdere dagen samen om te genieten van hetgeen hen verbind: de liefde voor het vliegen. Tijdens dit gratis toegankelijke evenement is er veel te zien en te beleven v{jcomments off}oor iedereen die wil kijken naar en proeven van deze bijzondere activiteiten in de lucht!

Elsefly begint voor de deelnemers (piloten en vliegers) al op donderdag, maar op vrijdag en zaterdag is iedereen van harte welkom. Naast vlieg-demonstraties, een luchtsportbeurs en de meer dan 90 vliegers is er natuurlijk nog veel meer te doen en te bekijken. Van actieve (hoogte-) activiteiten van De Strandhoeve, live muziek en ander entertainment staat voor hen klaar. Zélf de lucht in kan ook, met één van de speciale ballonvaarten georganiseerd door NLBallon. Via www.elsefly.nl wordt in de komende weken het uitgebreide programma bekend gemaakt.

Een evenement met geschiedenis
Elsefly wordt sinds 2010 jaarlijks georganiseerd. Van een kleine 'fly-in' met vijf piloten is het evenement uitgegroeid naar de editie van 2015, met meer dan 90 piloten en een zeer diverse samenstelling van vliegsporten. De liefde voor het vliegen en het delen van dit enthousiasme staat daarbij voorop.

Samenwerking
Elsefly wordt georganiseerd door Luchtsportcentrum Overijssel (Zwolle), NLBallon (Vollenhove) en De Strandhoeve (Blokzijl). Hiermee komen de verschillende vliegdisciplines samen met de ruime horeca- en activiteitenmogelijkheden; een uitgelezen kans om Elsefly verder te laten groeien.

 

HOT

Laatst toegevoegd