Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

‘Mix business with pleasure’  - nieuwe trend voor The Hague Mariott Hotel


Uit eigen, internationaal onderzoek van Marriott blijkt dat de behoefte van hotelgasten sterk is veranderd; de zakenreiziger mixt steeds vaker zaken met plezier.

The Hague Marriott, sinds januari van dit jaar neergestreken in Den Haag, speelt hier uitgebreid op in. Na een verbouwing van zes maanden, wordt dit de plek waar dynamiek, rust en meest geavanceerde faciliteiten samenkomen. Een high end hotel waar de zakelijke reizigers, de lokale community maar ook families probleemloos genieten van alle praktische kwaliteiten om een prettig verblijf te ervaren.
Business & Leisure

In The Great Room, een levendige lounge, is het mogelijk om op elk moment van de dag van de gehele menukaart te bestellen. Het interieur is een combinatie van modern en elegant, met een samenspel van natuurlijke kleuren. In The Great Room kan op verschillende manieren gewerkt worden; aan lage tafels of hoge tafels, in comfortabele fauteuils of in de bar. Alles is denkbaar. De stijlvolle, maar toegankelijke bar is trouwens bij uitstek geschikt voor afspraken.
De Executive Lounge is de ideale ontmoetingsplek voor de zakelijke reiziger en voorzien van alle technische gemakken. Met het concept Meetings Imagined onderscheidt Marriott zich op het gebied van meetings en events. Er wordt niet alleen van alles gefaciliteerd, maar ook wordt er proactief meegedacht. Zo biedt The Hague Marriott naast een ‘high end hassle free experience’ op het gebied van events de meest uiteenlopende tailor-made arrangementen.

The Hague Marriott heeft maar liefst 21 meetingzalen en met negen verdiepingen, 306 kamers inclusief suites en een Presidential Suite, is het het grootste hotel van Den Haag. Alle ruimtes hebben de naam gekregen van een kunstenaar, waarvan ergens in Den Haag een schilderij hangt. Denk hierbij aan onder andere Vermeer en Mondriaan.
Het restaurant, The Gallery, is het ontbijt- en groepsrestaurant. De producten die in de keuken worden gebruikt zijn eerlijk, vers en van hoge kwaliteit. Er is een congreszaal en een event garden met een capaciteit die uniek is voor Den Haag. Hiernaast is de ligging van The Hague Marriott bijzonder, op vijf minuten zijn binnenstad, strand en vele bezienswaardigheden zoals het Gemeentemuseum en het Catshuis bereikbaar. Er is een shuttle service en het Openbaar Vervoer is naast de deur, ook zijn er fietsen beschikbaar voor hotelgasten.
Resultaat
De hotelkamer van de toekomst is een oase van rust. Reizigers brengen steeds minder tijd door op de hotelkamer en geven de voorkeur aan goed werkend draadloos internet en andere technologische snufjes. Aan alles is hier gedacht, ook aan duurzaamheid en energieverbruik, The Hague Marriott is Green Key Gold gecertificeerd. Het gehele hotel is na afronding van de verbouwing weer operationeel. The Hague Marriott wordt dan ook later dit jaar officieel geopend.
The Hague Marriott
Johan de Wittlaan 30
2517 JR Den Haag
www.marriott.com

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.


Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com