Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Hotel Crowne Plaza Maastricht mag zich Bilderberg Hotel van het Jaar 2009 noemen. Het hotel in Maastricht kreeg de titel toegekend vanwege het behalen van de hoogste scores over het afgelopen jaar op het gebied van financieel resultaat, kwaliteit (gasttevredenheid) en de waardering van de ‘mystery guest’.


Topprestatie
Met name het financiële resultaat is een topprestatie; in een zeer uitdagende markt is dit hotel in 2009 in staat gebleken als een van de weinige hotels in Nederland om betere financiële resultaten te realiseren dan in het jaar ervoor: “Dit is het resultaat van de grandioze inzet en het enthousiasme van al onze medewerkers. Een kroon op ons werk!”, aldus een trotse general manager Gunnar Souren, onder wiens leiding het hotel deze prijs in de wacht sleepte.

Jaarlijks Bilderberg gala

De winnaar werd tijdens het jaarlijkse feest voor alle Bilderberg-medewerkers bekend gemaakt. “We zijn er ontzettend trots op een juweel als Crowne Plaza Maastricht in onze portefeuille te hebben. Het hotel en natuurlijk de medewerkers hebben deze titel meer dan verdiend!”, aldus algemeen directeur Dries van der Vossen van Bilderberg.

Internet: www.bilderberg.nl