Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Cruisen is erg populair, maar er zijn nog Nederlanders die twijfelen of het iets voor hen is.

Hoe werkt het precies, wat zijn de mogelijkheden en wat kost het? Onder het motto ‘Ontdek de verschillen’ wijst het Cruise Event de weg tussen zoveel cruises-soorten. Op 22 en 23 oktober 2016 verzamelen reisspecialisten, rederijen en cruisetouroperators zich in de Passenger Terminal Amsterdam om bezoekers te laten zien dat er voor iedereen een passende cruise bestaat. Maar pas op: wie eenmaal begint, wil nooit meer anders.   

Het Cruise Event is de meest gevarieerde cruisebeurs van het jaar, waar duidelijk wordt dat er eigenlijk niemand is die géén droomvakantie kan vinden op het water. Of je nu kort wilt varen of langer, ultraluxe of juist budget, op een karakteristieke driemaster of het grootste schip ter wereld, dichtbij huis of ver weg, met de kinderen of als honeymoon, het Cruise Event is dé plek om vooroordelen overboord te zetten en een helder beeld te krijgen van een cruise- of zeilvakantie. Tijdens deze 7e editie zijn alle nationale en internationale rederijen aanwezig, aangevuld met de belangrijkste cruise specialisten en touroperators. Zij vertellen uit eigen ervaring alles over de verschillende cruises. Er worden dit jaar ruim 4.000 bezoekers verwacht.

Van Middellandse Zee tot Antarctica
Zowel voor doorgewinterde cruisefans als voor nieuwsgierigen zonder enige vaarervaring is het Cruise Event een inspiratiebron. Er kan een reis op maat worden samengesteld en er kunnen vakanties worden geboekt. Denk aan een droomreis langs de Caribische eilanden, een tocht over de mooiste rivieren, zeilen langs de Turkse kust, een ontdekkingsreis door Scandinavië, een warme vakantie in Azië of zelfs een excursie naar Antarctica. Zoveel soorten, zoveel mogelijkheden, maar één garantie blijft: als je een cruise hebt gemaakt, ben je verkocht en wordt het Cruise Event een jaarlijks bezoek.

Presentaties, films en ultieme vakantiesfeer
Tijdens het Cruise Event kunnen bezoekers zelf over de beurs struinen of één van de vele presentaties bijwonen. Ook door de diverse filmvertoningen krijgt men een goede indruk van een bepaalde rederij, schip of bestemming. Onder andere grote rederijen als Holland America Line, Costa Cruises, Star Clippers, MSC Cruises, Seabourn en Oceanea Cruises zijn aanwezig om iedereen persoonlijk advies te geven. Daarbij geven verschillende deelnemers speciaal tijdens het Cruise Event prijzen en/of kortingen weg. Op deze toepasselijke locatie wordt uiteraard ook gezorgd voor lekkere hapjes en drankjes en is er een ervaren kaas & wijn-specialist aanwezig om al helemaal in vakantiesferen te raken.

Holland America Line Cruise Experience
De van oorsprong Nederlandse rederij Holland America Line (HAL) is al bijna 150 jaar toonaangevend in de cruisewereld en mag uiteraard niet ontbreken op het Cruise Event. HAL heeft ook dit jaar weer een eigen presentatieruimte, waar bezoekers de Holland America Line Cruise Experience kunnen beleven. Hier is van alles te ontdekken over cruisen aan boord bij deze rederij, diverse verre bestemmingen – zoals Alaska – worden belicht, maar uiteraard komen ook de Europese vaarten aan bod. Glenn Verelst en Hanna Kielczewska verzorgen de presentaties en vertellen tevens over het nieuwste schip, het ms Koningsdam.

Cruise Event
Datum: 22-23 oktober 2016
Tijd:10:00 – 17:00 uur
Locatie: Passenger Terminal, Piet Heinkade 27, Amsterdam
Parkeren: Piet Heingarage, onder de Passenger Terminal
OV: Vanaf Amsterdam CS is het 10 minuten lopen, of neem hier tram 26 richting IJburg en stap uit bij halte ‘Muziekgebouw’.  
Entree: Bij online voorregistratie €7,50, inclusief gratis jaarabonnement op Travelbook Magazine. Aan de deur €10,00. Kinderen t/m 17 jaar gratis.

Meer informatie en aanmelden via: www.cruise-event.nl. Wie zich hier online aanmeldt, ontvangt 25% korting op de entreeprijs én een gratis jaarabonnement op Travelbook Magazine, een nieuw platform voor en door reizigers.

Veilig, snel, vertrouwd

Booking.com